background img
banner
banner

Η Π.Ε.Σ. και τα προϊόντα τής Αιγιάλειας σε όλο τον κόσμο!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ «GULFOOD» ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ – «ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ» ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Παρούσα σε κάθε σημαντική διεθνή διοργάνωση είναι η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών, φέρνοντας στο προσκήνιο σε παγκόσμιο επίπεδο τα εκλεκτά προϊόντα τής Αιγιάλειας. Από τις 18 έως τις 22 Φεβρουαρίου, η μεγάλη συνεταιριστική εταιρεία τής Αιγιάλειας συμμετείχε με δικό της περίπτερο στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών “Gulfood” στο Ντουμπάι, διευρύνοντας τον κύκλο των συνεργασιών της, σε μία χώρα που αποτελεί «σταυροδρόμι» για το διεθνές εμπόριο.

΄΄Η Gulfood είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων, ποτών στον κόσμο που προσελκύει επαγγελματίες από όλο τον κόσμο στο Ντουμπάι, έναν κόμβο για το διεθνές εμπόριο. Εκεί, εκτός από το να παρουσιάσουμε τα ποιοτικά προϊόντα μας, είχαμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε σημαντικές επαφές, στο πλαίσιο της προοπτικής περαιτέρω ενίσχυσης της εξαγωγικής δραστηριότητας της εταιρείας μας΄΄, επισήμανε στo “protionline.gr”, άρτι αφιχθείς από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο γενικός διευθυντής της Π.Ε.Σ. Μίλτος Σταυρόπουλος.

Να σημειωθεί ότι, από το 1987 που η «Gulfood» άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες της, αναπτύχθηκε για να προωθήσει το εμπόριο μεταξύ 120 και πλέον χωρών ετησίως. Φέτος, η «Gulfood» προσέλκυσε 96.000 επισκέπτες και περισσότερες από 5.000 εταιρείες από 120 διαφορετικές χώρες που εκθέτουν τα προϊόντα τους! Αξιοσημείωτο είναι ακόμη το γεγονός ότι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εισάγουν πάνω από το 80% του προϊόντος διατροφής τους, εκ των οποίων το 50% επανεξάγεται στις χώρες του Συνεργατικού Συμβουλίου του Κόλπου, στην Ινδική υποέκταση και την Ανατολική Αφρική. Το «κλειδί» για την «Gulfood» είναι ότι προσελκύει αγοραστές όχι μόνο από την περιοχή του Κόλπου αλλά από όλη την περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr