background img
banner
banner

ΠΓΣ: Ψάχνει το «πάντρεμα» ο Πέτρος Δημητρίου

ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΨΑΧΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 

Με τον Λεωνίδα Σκαρτσίλα να λαμβάνει κανονικά μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα, εξελίχθηκε η χθεσινή προπόνηση στο γήπεδο Δημητρόπουλου.
Αντίθετα με ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν οι: Κάναλς και Βλάχος, για τους οποίους αναμένεται ευεργετικό το χρονικό διάστημα που απομένει για το επίσημο παιχνίδι που ακολουθεί για τη λήξη του α΄ γύρου στη Βέροια, αφού ενδιάμεσα ακολουθεί το ρεπό με τον Αχαρναϊκό.
Το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα, με τον Πέτρο Δημητρίου να αναλύει προσόντα και θέσεις, να αναζητά χημεία και ομοιογένεια στην ομάδα, έχοντας τον Γολγοθά που ακολουθεί για την παραμονή της Αιγιώτικης ομάδας στην Α΄ κατηγορία.
Σταθερά αυτές τις μέρες στη διάρκεια των προπονήσεων, ο Φώτης Τάτσης παρακολουθεί από κοντά όλες τις προσπάθειες, σημειώνει και συζητά με όλους τους συνεργάτες.
Σε κάποια θέματα που έχουν καθυστερήσει, αναμένεται η συνδρομή μέσα στη βδομάδα του Δήμου Κασκαντίρη

Τυπικά κόουτς ο Γιώργος Χαρίτος

Να αποφύγει επόμενες δικαστικές κλήσεις για προπονητή που δεν διαθέτει δίπλωμα, ο Παναιγιάλειος δήλωσε και πάλι σαν επίσημο προπονητή της ομάδας, τον κάτοχο διπλώματος UEFA pro, Γιώργο Χαρίτο.
Αναβολή για τις 15 Φεβρουαρίου στο συγκεκριμένο θέμα, ζήτησε και πήρε από την απολογία της περασμένης Τετάρτης, ο νομικός εκπρόσωπος Γιώργος Σμπώκος.

Εκτίουν τιμωρίες τρεις με Αχαρναϊκό

Το παιχνίδι στα …χαρτιά με τον Αχαρναϊκό, εκτός από τους 3 σίγουρους και ακούραστους βαθμούς, δίνει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που έχουν συμπληρώσει κάρτες, να εκτίσουν την ποινή μιας αγωνιστικής.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση και σε ότι αφορά τον Παναιγιάλειο, ευνοούνται τρεις τιμωρημένοι με 4 κάρτες ποδοσφαιριστές και είναι οι: Γιώργος Σμίλτος, Γιάννης Γκούμας και Κώστας Βλάχος.

Παρελθόν ο Χρήστος Παρασκευόπουλος

Προσωπικούς λόγους που δεν του επιτρέπουν να δίνει το παρόν δυο φορές την εβδομάδα επικαλέστηκε ο προπονητής της Κ20 και Κ15 Χρήστος Παρασκευόπουλος, που θα τεθεί εκτός των υπηρεσιών του όπως δήλωσε στη νέα διοίκηση.

Αποχαιρέτησε  και ο Ανδρέας Φουσέκης

Μετά τον Γιώργο Φουσέκη, ήρθε η σειρά του αδελφού του Ανδρέα, να αποχαιρετήσει τον Παναιγιάλειο. Ο γυμναστής των «μελανόλευκων» ευχήθηκε στα αποδυτήρια καλή συνέχεια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, γεγονός που λογικά τον θέτει εκτός συνεργασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Άλλωστε ο Α. Φουσέκης είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, είχε αναλύσει τις υπηρεσίες του, άργησε να πάρει μια απάντηση σε προκαθορισμένο χρόνο που είχε συμφωνηθεί, προτίμησε να αποκολλήσει από το …σώμα του Παναιγιάλειου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr