background img
banner
banner

«Πλημμυρισμένη» με συναισθήματα η πίτα της Κοινωνικής Ιματιοθήκης

Μέσα σε ένα κλίμα χαράς, που πηγάζει από την ικανοποίηση της προσφοράς στον συνάνθρωπο, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η κοπή πίτας στην Κοινωνική Ιματιοθήκη Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και δήμου Αιγιαλείας, η οποία στεγάζεται στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Μελετοπούλων, στο Μπερούκειο Κληροδότημα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία όλων των εθελοντριών της Ιματιοθήκης, που φροντίζουν για την συλλογή, την κατηγοριοποίηση και την διάθεση των ειδών που διατίθενται, αλλά και με ωφελούμενους της Ιματιοθήκης, δεδομένου ότι την ημέρα εκείνη γινόταν και διανομή. Την πίτα ευλόγησαν οι πατέρες Δημήτριος Κατσαούνης και Βασίλειος Νικολόπουλος, ενώ παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Βασίλης Χριστόπουλος, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μαίρη Χρονοπούλου, η γραμματέας Ντία Παναγοπούλου που είναι και υπεύθυνη της Ιματιοθήκης κ.ά.

Μάλιστα, η κ. Παναγοπούλου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τις εθελόντριες καθώς και όλο των κόσμο που προσφέρει, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη και την αλληλεγγύη. Επίσης, ευχαρίστησε και τον επίτροπο της Φανερωμένης για το πολύ ωραίο ποίημα που έγραψε για την Κοινωνική Ιματιοθήκη, τονίζοντας ότι όλες οι εθελόντριες θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και για την νέα χρονιά!


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr