background img
banner
banner

Πρόεδρος του Οργανισμού Χορού και Λαϊκής Τέχνης ο Ασημάκης Σταυρόπουλος

ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ!

Πολύ μεγάλη τιμή αποτελεί για τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Ελίκης «Ίωνες» αλλά και για ολόκληρη την Αιγιάλεια, ο διορισμός του προέδρου του, Ασημάκη Σταυροπούλου, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Χορού και Λαϊκής Τέχνης IOV, που βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την UNESCO, ως προέδρου του οργανισμού στην Ελλάδα!

Αναμφισβήτητα αυτός ο διορισμός από τον οργανισμό της IOV, που περιλαμβάνει 174 χώρες από όλο τον κόσμο, για τον κ. Σταυρόπουλο, αποτελεί μία πολύ μεγάλη τιμητική διάκριση και παγκόσμια αναγνώριση. Ο διορισμός ως προέδρου αποκτά μεγαλύτερη σημασία από το γεγονός ότι ο πρόεδρος των «Ιώνων, έχει αναλάβει την υλοποίηση ενός μεγαλεπήβολου σχεδίου σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε πρώτη φάση και εν συνεχεία σε παγκόσμιο. Το σχέδιο αυτό είναι η δημιουργία Δικτύου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών-Χορωδιών –Θεάτρου και κάθε μορφής τέχνης, που θα έχει ως αποτέλεσμα να έρχονται στην Ελλάδα τα καλύτερα σχήματα των ανωτέρω μορφών τέχνης από όλο τον κόσμο και ταυτόχρονα ελληνικά σχήματα μέλη της IOV-GREECE να συμμετέχουν στα διάφορα φεστιβάλ της Ευρώπης αλλά και σε όλο τον κόσμο!

15 χρόνια «Ίωνες»και συνεχίζουν…

Ήδη, ο κ. Σταυρόπουλος, ως πρόεδρος του συλλόγου «Ίωνες» πραγματοποιεί δίκτυο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Ελλάδα σε μικρή έκταση, αποτέλεσμα του οποίου είναι στο φετινό 14ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που πραγματοποιεί ο Σύλλογος, γιορτάζοντας τα 15 χρόνια από της ίδρυση του, να συμμετάσχουν συγκροτήματα από όλο τον πλανήτη, ήτοι Ασία, Αφρική, Νότιος Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία (Κίνα, Φιλιππίνες, Κολομβία, Μεξικό, Αργεντινή, Βαζιλία, Costa Rica, Κένυα, Τσεχία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Αρμενία, Βουλγαρία, Γεωργία).


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr