background img
banner
banner

Πρόσληψη Κοινωνικού Λειτουργού από το δήμο

ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Στην πρόσληψη ενός ατόμου με την ειδικότητα ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών προχωρά ο δήμος Αιγιαλείας, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως δύο μηνών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν κατεπείγουσες και πρόσκαιρες ανάγκες που προέκυψαν από την πρόσφατη παράταση του προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη» που αφορά ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται σε κατάσταση αστεγίας ή σε επισφαλή κατοικία με την απειλή έξωσης.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω πρόγραμμα έληγε στις 31/12/207 ωστόσο, η διάρκειά του παρατάθηκε μέχρι τις 31/3/2018. Η παράταση του προγράμματος κατέστησε κατεπείγουσα την ανάγκη πρόσληψης της συγκεκριμένης ειδικότητας την υλοποίηση και συστηματική παρακολούθηση του προγράμματος (κοινωνικές έρευνες, αναφορές κ.λπ.).

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 ως 65 ετών. Μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά στο Γραφείο Προσωπικού του δήμου Αιγιαλείας (Κλ. Οικονόμου 11, β΄ όροφος, υπεύθυνη Μαρία Σαλαμούρα) εντός πέντε εργάσιμων ημερών, δηλαδή έως και αύριο Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr