background img
banner
banner

Το Διακοπτό τίμησε τον Άγιο Τρύφωνα

Μετά πάσης εκκλησιαστικής λαμπρότητος και με πλήθος κόσμου, πανηγύρισε  σήμερα Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου την ετήσια εορτή του, ο Ιερός Ναός Αγίου Τρύφωνος Διακοπτού, Πολιούχος της Δημοτικής Ενότητας Διακοπτού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Τρύφωνος αλλά και των λειψάνων του αγίου από τον π. Γερβάσιο .

Παρόντες πιστοί που τίμησαν τη μνήμη του Αγίου ανάμεσά τους ο αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, η αντιδήμαρχος έργων Βάσω Ψυχράμη, ο αντιδήμαρχος διοίκησης Δημήτρης Φιλιππάτος, ο αντιδήμαρχος ανάπτυξης Βασίλης Χριστόπουλος, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Εκπαίδευσης Παναγιώτης Μαρινόπουλος, οι  δημοτικοί  σύμβουλοι  Φάνης Σταυρόπουλος και Γιώργος Ντίνος , ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Στράτος Βαρδάκης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγίου Μαίρη Χρονοπούλου,  ο πολιτευτής Άγγελος Τσιγκρής, ο πρώην Βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος, το μέλος της Τ.Κ .  Αιγίου Γιώτα Γκρέμου, το Λιμενικό εκπροσώπησε ο Λιμενάρχης Μιχάλης Κωστάκης , η γραμματέας της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Μαρία Παπαγεωργίου, ο τέως δήμαρχος Διακοπτού Τρύφωνας Λίβας, ο Πρωτοσύγκελος της Ι. Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας π. Ιωακείμ Βενιανάκης, ο πρόεδρος της Τ.Κ Βουτσίμου Ντίνος Παγώνης και φυσικά και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Διακοπτού Βάσος Σταυρόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr