background img
banner
banner

Στο περίμενε

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Φοίνικα και Διακοπτό, δεν ήταν μόνο αυτό καθ’ αυτό στο Σαββατιάτικο πρόγραμμα του γηπέδου των Καμαρών.
Τη λήξη του που καθυστέρησε χαρακτηριστικά, περίμεναν: Η Πάλια που το ήθελε «άσο», οι «Λύκαινες» για να κάνουν προπόνηση, ο πρόεδρος Ανδρέας Νιγιάννης με το ΔΣ του Αχιλλέα Καμαρών που είχε προς συζήτηση σημαντικά θέματα, όπως κι αυτό της συγχώνευσης των ομάδων του Ερινεού.
Το «ζουμί» στο αποτέλεσμα της συζήτησης του ΔΣ των Καμαρών, ήταν ότι το όνομα Αχιλλέας θα πρέπει σαν παλαιότερο σωματείο να παραμείνει, οι όροι για ενδεχόμενη συγχώνευση θα συζητηθούν από την πλευρά τους τουλάχιστον, το καλοκαίρι. Χρονικό σημείο που καθυστερεί τα πράγματα και μέχρι τότε μπορεί ενδεχομένως να έχουν επιταχύνει τις ενέργειες συγχώνευσης, Φοίνικας και Ζήρια / ΤΑΔ ’93.
Μια πρόταση που έπεσε στο τραπέζι πριν από τα Χριστούγεννα από πλευράς Ζήριας, θέλοντας την ένωση των τριών σωματείων με την ονομασία ΑΕ Ερινεού, με την παράλληλη ισομερή κατάθεση ποσού των τριών, το οποίο θα αρκούσε για πρωταθλητισμό στην Α΄ κατηγορία, είτε κέρδιζε την άνοδο ο Φοίνικας, είτε η Ζήρια.
Ο Αχιλλέας από την πλευρά του εκφράζει κάποιες αμφιβολίες. Έχει ένα όνομα που θέλει να το διατηρήσει σαν παλαιότερο σωματείο. Έχει δικά του δελτία ποδοσφαιριστών, έχει έναν ικανοποιητικό αριθμό νεαρών αθλητών στις Ακαδημίες του, διατηρεί κάποιους φόβους σ’ αυτή την ενδεχόμενη συνεργασία.
Εκφράζει επίσης το εξής ερώτημα ο Αχιλλέας: Αν ευοδωθεί η κατάληξη της συνεργασίας των τριών, τα άλλα δυο σωματεία θα δεχτούν τα παλιά χρέη που υπάρχουν στην εφορία;
Υπάρχουν αρκετά πράγματα, τα οποία για να ξεπεραστούν, θα πρέπει και οι τρεις πλευρές να βάλουν αρκετό …νερό στο κρασί τους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr