background img
banner
banner

Την… έπεσαν στον πρόεδρο του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου

ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Επίθεση από τους συγκεντρωμένους αντιεξουσιαστές δέχθηκε χθες έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου, ο πρόεδρος του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου Παρασκευάς Σπυρόπουλος, ο οποίος βρισκόταν εκεί για προσωπική του υπόθεση. Μάλιστα, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους τον χτύπησαν στην πλάτη με ένα ξύλο, ευτυχώς χωρίς να του προκαλέσουν σοβαρό τραύμα…

Ο ίδιος αποδίδει το συμβάν ή στο γεγονός ότι τον πέρασαν για κάποιον άλλο, διότι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τον αποκάλεσαν «Χρυσαυγίτη» παρότι ο ίδιος δεν έχει κάποια σχέση με την Χρυσή Αυγή, ή ότι είχε στοχοποιηθεί από κάποιους για την συνδικαλιστική του δράση.

Ο κ. Σπυρόπουλος, αναφερόμενος στο δυσάρεστο αυτό γεγονός και την επίθεση που δέχθηκε, καταγγέλλει την στάση της Αστυνομίας που, όπως ισχυρίζεται, παρακολουθούσε το συμβάν χωρίς να επέμβει… Συγκεκριμένα, τονίζει: ΄΄Άνανδρη επίθεση και προπηλακισμό δέχτηκα σήμερα (χθες) το μεσημέρι στις 12.30 περίπου από ομάδα αντιεξουσιαστων έξω από τα δικαστήρια Αιγίου καθώς βρισκόμουν εκεί για προσωπική μου υπόθεση. Βλέποντάς με η ομάδα αυτή των αντιεξουσιαστών άρχισαν να με βρίζουν και να μου φωνάζουν «τι θες εδώ βρωμοχρυσαυγίτη». Πριν προλάβω να πω οτιδήποτε δέχτηκα χτύπημα πίσω στην πλάτη με ξύλο το οποίο κρατούσε ο ένας από αυτούς και οι υπόλοιποι σπρώχνοντάς με να φύγω και με απειλούσαν λέγοντας «ξέρουμε ποιος είσαι». Όλα αυτά έγιναν μπροστά από τις δυνάμεις της Αστυνομίας η οποία έμεινε αμέτοχη΄΄.

Και συνεχίζει ο πρόεδρος του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου: ΄΄Δυστυχώς, στη χώρα που ζούμε με κυβέρνηση “πρώτη φορά αριστερά” προστατεύεται η ανομία και η αναρχία και όχι οι πολίτες που παλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για το μεροκάματο. Έχουμε φτάσει στο σημείο τον πατριώτη να τον λέμε εθνικιστή και αυτούς που τιμούν τα εθνικά σύμβολα και τους προγόνους για να είμαστε ελεύθεροι και να εκφράζουμε τη διαφορετικότητά μας ο καθένας, να τον χαρακτηρίζουμε ως χρυσαυγίτη και φασίστα. Να τονίσω ότι ουδεμία σχέση έχω με ακροδεξιά στοιχεία. Οι αγώνες μου στο αγροτικό κίνημα τόσα χρόνια έχουν δείξει ποιος είμαι΄΄.

 


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr