background img
banner
banner

Δεν ικανοποιήθηκαν από τα λεγόμενα Παπαθεοδώρου…

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΓΙΩΤΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΤ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Στις θέσεις τους παραμένουν οι κάτοικοι της Ανατολικής Αιγιάλειας που για σαράντα μέρες φυλάσσουν τον ΧΥΤΑ Αιγείρας ώστε να μην περάσουν τα απορριμματοφόρα του δήμου. Χθες πραγματοποίησαν συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νίκο Παπαθεοδώρου, ενώ για χθες βράδυ είχαν προγραμματίσει νέα λαϊκή συνέλευση στον χώρο του ΧΥΤΑ, ώστε να ενημερωθούν άπαντες για τα αποτελέσματα της πρωινής συνάντησης.

Όπως αρκέστηκαν να μεταφέρουν στο Protionline.gr  οι εκπρόσωποι των κατοίκων, αυτά που άκουσαν χθες από τον γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης δεν τους ικανοποίησαν και έπρεπε να μεταφερθούν στους υπόλοιπους κατοίκους, ώστε να ληφθεί απόφαση για το πώς θα κινηθούν από εδώ και στο εξής. Πάντως, αυτό που περιμένουν οι κάτοικοι είναι να μεταβιβαστεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για κήρυξη όλου του δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, πιστεύοντας ότι αυτό θα γίνει άμεσα, όσο το πρόβλημα της εναπόθεσης των απορριμμάτων γιγαντώνεται.

Επίσης, οι κάτοικοι της Ανατολικής Αιγιάλειας, στο πλαίσιο της ενημέρωσης πολιτών που πραγματοποιούν σε κάθε περιοχή της Αιγιάλειας αλλά και στην Κορινθία, πρόκειται μεθαύριο Παρασκευή στις 8.00 το βράδυ να βρίσκονται στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου, καλώντας όλους τους Αιγιώτες να είναι παρόντες και να ενημερωθούν για τον πολυήμερο αγώνα τους και το μείζον πρόβλημα των απορριμμάτων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr