background img
banner
banner

Διαγωνισμός φωτογραφίας από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αιγιάλειας!

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑ «ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ»

Στον πρώτο διαγωνισμό φωτογραφίας με αντικείμενο τα αδέσποτα ζώα προχωρά ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας, ευελπιστώντας ότι μελλοντικά θα γίνει θεσμός. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του Δήμου Αιγιάλειας και το θέμα του είναι “Αδέσποτες Στιγμές των Ζώων στον Δρόμο”.

Όροι του Διαγωνισμού: Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να είναι μαθητές Γυμνασίου ή Λυκείου της Αιγιαλείας. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με μέχρι 3 φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες θα αποσταλούν ψηφιακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου [email protected] με θέμα «Συμμετοχή για το Διαγωνισμό Φωτογραφίας». Ο διαγωνισμός λήγει στις 13 Μαΐου 2018, στις 12μ.μ. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που θα σταλούν ως τότε. Οι φωτογραφίες θα αξιολογηθούν από την Κριτική Επιτροπή που αποτελείται από τους παρακάτω: Χρήστος Τσάνης, Επαγγελματίας Φωτογράφος, Ελευθερία Φριλίγκου, Ερασιτέχνης Φωτογράφος,  Νάνσυ Χαριτωνίδου, Εικαστικός – Επιμελήτρια Εκθέσεων, Μαρία Αυλωνίτη, Επαγγελματίας Φωτογράφος, Εύη Αθανασίου, Εκπρόσωπος του Φιλοζωικού Συλλόγου για την αξιολόγηση του φιλοζωικού κριτηρίου.

Οι φωτογραφίες που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό είναι στη διάθεση του Συλλόγου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον με όποιο τρόπο αυτός κρίνει. Ο κάτοχος της καλύτερης φωτογραφίας κερδίζει ένα tablet MLS iQTab Novel 3G έκδοση Android, με τετραπύρηνο επεξεργαστή και οθόνη 8” , οι πρώτες 15 φωτογραφίες θα συμπεριληφθούν στο ημερολόγιο του Συλλόγου για το 2019 ενώ όλες οι φωτογραφίες θα εκτεθούν σε έκθεση ανοικτή στο κοινό προς ευαισθητοποίηση και προβληματισμό.

΄΄Στόχος του διαγωνισμού είναι οι μαθητές να γνωρίσουν καλύτερα τα αδεσποτάκια της περιοχής μας και τις συνθήκες ζωής τους ώστε να ευαισθητοποιηθούν περισσότερο γύρω από το θέμα αλλά και να δούμε οι μεγαλύτεροι μια διαφορετική προσέγγιση που μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες και να φέρει νέες ιδέες στο φως μέσα από φρέσκες ματιές΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Συλλόγου που τονίζονται και τα εξής: ΄΄Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους φίλους που με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να συμμετέχουν στην Κριτική Επιτροπή, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την αξιοπιστία που απαιτείται για το αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία σε όλους΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr