background img
banner
banner

Στη FOODEXPO 2018 το Επιμελητήριο Αχαΐας

Το Επιμελητήριο Αχαΐας συμμετέχει στην έκθεση FOODEXPO 2018, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.Όπως επισημαίνει το Επιμελητήριο “στα πλαίσια της αέναης προσπάθειας να στέκεται αρωγός στα μέλη του λαμβάνει μέρος συστηματικά σε εκθέσεις και δράσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με γνώμονα την προαγωγή της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για μία ακόμη χρονιά συμμετέχει στην έκθεση FOODEXPO, η οποία κατάφερε -σε 5 μόλις χρόνια-να αναδειχτεί ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση Τροφίμων & Ποτών διεθνώς, αλλά και η μεγαλύτερη του είδους της στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης! Η FOOD EXPO 2018 αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 3.500 σημαντικούς food traders από 74 διαφορετικές χώρες!

Το Επιμελητήριο Αχαΐας σας προσκαλεί στο κτίριο 1  (Hall 1),  στα περίπτερα Ε66, D81-Ε62,D86,D84, D87 καθώς και στα περίπτερα στο χώρο της ΟΙΝΟΤΕΛΕΙΑ κτίριο 1  (Hall 1),  E05, E07, E08, F06,F08 στα οποία θα προβάλλονται οι  αχαϊκές εταιρείες, οι οποίες συμμετέχουν με το Επιμελητήριο Αχαΐας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr