background img
banner
banner

Ιάσων Φωτήλας: “Το μεταναστευτικό ζήτημα στην Πάτρα χρήζει άμεσης λύσης”

Σειρά επισκέψεων πραγματοποίησε την Παρασκευή 16 Μαρτίου ο Ιάσονας Φωτήλας Βουλευτής Αχαΐας και Αναπληρωτής Τομεάρχης υγείας της Νέας Δημοκρατίας στη νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ στο Νομό προκειμένου να ενημερωθεί για τις τρέχουσες εξελίξεις.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι και ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ στη Δ. Ελλάδα, ο Ταξίαρχος κ. Στεφανόπουλος, αλλά και ο Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ Αχαΐας, ο Ταξίαρχος κ. Κοτρωνιάς, γνωρίζουν την περιοχή από παλιά και έχουν βαθιά γνώση των ζητημάτων που μας απασχολούν. Στις μεταξύ τους συναντήσεις κυριάρχησαν μεταξύ άλλων το μεταναστευτικό ζήτημα της Πάτρας, και οι εξελίξεις αναφορικά με το νέο Αστυνομικό Μέγαρο.

Στη συνέχεια μετέβη στο 3ο Αστυνομικό Τμήμα Πάτρας, το οποίο έχει υπό την επίβλεψή του και την παραλιακή ζώνη του Λιμένα Πατρών. Εκεί συναντήθηκε με τον Διοικητή της Υπηρεσίας, τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Τσίρκα, και με το αστυνομικό προσωπικό.

Ο Ιάσονας Φωτήλας εξέφρασε τη βούλησή του να συνδράμει στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου στο έργο που επιτελείται στο νομό και με μοναδικό γνώμονα τη διατήρηση της ασφάλειας και της προστασίας όλων των πολιτών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr