background img
banner
banner

Γραπτή δήλωση Λάμπη Παπαδόπουλου

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Σε γραπτή δήλωσή του, ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος, αναφέρεται στην προχθεσινή αναβολή της αίτησης λήψεων ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει εις βάρος του Εμπορικού Συλλόγου για την απομάκρυνσή του από την προεδρία, με αφορμή τα όσα ακούστηκαν μετά την αναβολή.
Συγκεκριμένα, επισημαίνει: «Επειδή από χθες, 20.3.2018, διαπιστώνω πώς διάφοροι καλοθελητές προβαίνουν σε τουλάχιστον περίεργα σχόλια σχετικά με την αναβολή της αιτήσεώς μου λήψεως ασφαλιστικών μέτρων κατά του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αιγίου, προς ακύρωση της αποφάσεως της 30.11.2017 πού έλαβε το Δ.Σ, σας γνωρίζω τα κάτωθι προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Η αίτησή μου είχε οριστεί αρχικώς προς εκδίκαση στη δικάσιμο της 20.2.2018. Ανεβλήθη τότε κατόπιν αιτήματος της πληρεξουσίας δικηγόρου του συλλόγου η οποία ζήτησε την αναβολή ισχυριζόμενη ότι εκπροσωπεί τον σύλλογο με έτερο συνάδελφό της και ότι αυτός δεν μπορεί να παραστεί διότι είναι απασχολημένος σε άλλο Δικαστήριο στην Πάτρα. Εγώ ήμουν παρών, μαζί με τον πληρεξούσιο Δικηγόρο μου καί έτοιμος να κάνω την δίκη. Η υπόθεση αναβλήθηκε για την δικάσιμο της 20.3.2018.
Στην χθεσινή δικάσιμο η υπόθεση αναβλήθηκε λόγω απασχόλησης των πληρεξουσίων Δικηγόρων μου σε ανώτερα Δικαστήρια, συγκεκριμένα ο πληρεξούσιος Δικηγόρος μου Απόστολος Πούλιος υπερασπιζόταν εντολέα του ενώπιον του Αρείου Πάγου και η έτερη πληρεξουσία Δικηγόρος μου Βασιλική Ντζελβέ υπερασπιζόταν εντολείς της ενώπιον του Μονομελούς Πλημ/κείου Πατρών και του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών.
Ήμασταν όλοι εκεί από το πρωί. Περιμέναμε την δικηγόρο μου να έρθει. <<Κρατήσαμε>> το νούμερό μας μέχρι τις 11:45π.μ όπου τελείωσαν ΟΛΟ το πινάκιο και αναγκαστήκαμε να ζητήσουμε <αναβολή> ή <διακοπή> παρουσία όλων (μέσω του δικηγόρου κ. Κατσίνη). Η υπόθεση αναβλήθηκε από το σεβαστό Δικαστήριο για την δικάσιμο της 24.4.2018 αλλά και πάλι λόγω καλύμματος της πληρεξούσιας δικηγόρου του Εμπορικού συλλόγου ορίστηκε νέα ημερομηνία η 22.5.2018. Στην δικάσιμο αυτή θα λάμψει η αλήθεια. Λίγη υπομονή κύριοι καλοθελητές.
Για τα λοιπά διαρρέοντα από τους ίδιους καλοθελητές πώς το πόρισμα των ορκωτών λογιστών παραδόθηκε στον Εισαγγελέα σας ενημερώνω ότι πρώτος εγώ το είχα ζητήσει να γίνει. Δεν φοβάμαι τίποτα και έχω εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη.
Κύριοι καλοθελητές ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr