background img
banner
banner

Κατάθεση στεφάνων από μαθητές στο Μνημείο Ηρώων | ΦΩΤΟ

Με την αρμόζουσα επισημότητα πραγματοποιήθηκε το προσκύνημα μαθητών και η κατάθεση στεφάνων σήμερα στο Μνημείο Ηρώων στα Υψηλά Αλώνια, αφού και ο καιρός τελικώς βοήθησε ώστε οι μαθητές της περιοχής να αποτίσουν φόρο τιμής στους Ήρωες, εν όψει της μεθαυριανής Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου.

Στις 12.00 το μεσημέρι έγινε προσκύνηµα µαθητών και µαθητριών των Σχολείων και Σχολών, Ελλήνων Προσκόπων και Ελληνίδων Οδηγών, (αντιπροσωπειών µιας διµοιρίας µε τους σηµαιοφόρους και παραστάτες), στο Μνηµείο των Ηρώων. Επικεφαλής ήταν οι καθηγητές, δάσκαλοι και βαθµοφόροι, ενώ την δημοτική αρχή εκπροσώπησαν η αντιδήμαρχος Βάσω Ψυχράμη, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιάλειας Αλέκα Τηλιγάδη και ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του δήμου Στράτος Βαρδάκης.

Η χορωδία του 4ου Γυµνασίου Αιγίου υπό την διεύθυνση του Παναγιώτη Σπηλιόπουλου, καθηγητή Μουσικής, έψαλλε τον Εθνικό Ύµνο. Ακολούθησε κατάθεση στεφανιών εκ µέρους των Σχολείων και ενός λεπτού σιγή. Τελετάρχες ήταν οι Επαµεινώνδας Σκαρτσίλας εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής του 5ου ∆ηµοτικού Σχολείου Αιγίου και Μαρία ∆αδιώτου εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής του 3ου Γυµνασίου Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr