background img
banner
banner

Ξανά στο ακροατήριο η υπόθεση του Μητροπολίτη Αμβροσίου…

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΡΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου για τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, άσκησε χθες η Εισαγγελέας Αιγίου κατόπιν αίτημα της πολιτικής αγωγής και η υπόθεση οδηγείται ξανά στο ακροατήριο. Την ίδια ώρα, ο Μητροπολίτης επανέρχεται στο θέμα μέσω του προσωπικού του ιστολογίου, μεταφέροντας τα όσα σημειώθηκαν την ημέρα της δίκης στο Αίγιο, από συγκεντρωμένους αντιεξουσιαστές, παρουσιάζοντας και φωτογραφικό υλικό, ζητώντας από τον κόσμο να… συγκρίνει συμπεριφορές και να κρίνει το ποιοι λειτουργούν δημοκρατικά και ποιοι όχι…

Σημειώνεται ότι την αθώωση του Μητροπολίτη είχε προτείνει και η Αντεισαγγελέας της έδρας, ενώ η έφεση ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Αιγίου και μάλιστα στην… εκπνοή του χρόνου, ενώ είχε προηγηθεί και η παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κοντονή.

Περί… βανδαλισμών και καταστροφών στο… όνομα της Δημοκρατίας

΄΄Ως χριστιανός και ως Επίσκοπος της Εκκλησίας του Χριστού, δηλ. της Εκκλησίας, η οποία διδάσκει και εφαρμόζει την αγάπη, αγαπάμε τους πάντες! Συνεπώς και τους αθέους και τους αιχμαλωτισμένους στα πάθη της ατιμίας, της αμαρτίας εν γένει! Επίσης και τους Πολιτικούς, όπου και αν ανήκουν! Αλλά ως χριστιανός και ως Επίσκοπος επίσης οφείλουμε να αγωνιζώμεθα για τη επικράτηση της Βασιλείας του Θεού και για τη σωτηρία των ψυχών! Ως εκ τούτου, αντιμαχόμεθα και πολεμάμε όλους εκείνους, οι οποίοι πολεμούν τον Σωτήρα Χριστό, ήτοι: Tους άθεους Πολιτικούς, εάν και όταν πολεμούν την Εκκλησία, (βλέπε π.χ. Νικ. Φίλη, Κωνστ. Γαβρόγλου κλπ. στο θέμα της διδασκαλίας των θρησκευτικών στα Δημόσια Σχολεία!), τους δούλους της αμαρτίας γενικώς, όταν αυτοί αμαρτάνουν δημοσίως και μάλιστα, όταν υπερηφανεύονται για τον τρόπο της ζωής των (βλ. πολιτικά πρόσωπα, τα οποία αρνούνται να δώσουν τον θρησκευτικό όρκο, ή ζουν παράνομα, δηλ. χωρίς θρησκευτικό γάμο), Δηλ. αυτούς, που ζουν στην αμαρτία, όταν προσπαθούν να επιβάλουν στην Ελληνική Κοινωνία τον τρόπον της αμαρτωλής και μη χριστιανοπρεπούς ζωής των ως τρόπον και κανόνα ζωής, τους δούλους των παθών της ατιμίας, όπως π.χ. τους ομοφυλοφίλους, εάν και εφόσον αυτοί προσπαθούν να επιβάλουν τα πάθη της ατιμίας των σαν φυσιολογικό τρόπο ζωής (βλ. τις παρελάσεις Gays, τα φιλιά στόμα με στόμα στα θεωρεία της Βουλής, τους νεαρούς, ντυμένους με ράσα, έξω από το Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών κλπ), τους εχθρούς της Πατρίδος μας, όταν αυτοί ενεργούν όχι μόνον κατά της Ορθοδοξίας, αλλά και κατά της Ελλάδος ή και του Ελληνικού Λαού, τους Πολιτικούς πάσης αποχρώσεως, ήτοι μπλέ, πράσινους, κίτρινους, κόκκινους, μαύρους, πρασινο-μπλέ κλπ, δηλ. πάσης αποχρώσεως, εάν καί όταν αυτοί εχθρεύωνται την Εκκλησία του Χριστού (όπως πχ. την Ν.Δ. να ψηφίζει το Νομοσχέδιο περί του «Συμφώνου Συμβιώσεως» των Ομοφυλοφίλων!), τους αιρετικούς, επειδή αλλοιώνουν το περιεχόμενον της Διδασκαλίας του Χριστού, τους λεγομένους Οικουμενιστές, δηλ. τους εκκλησιαστικούς εκείνους παράγοντες, οι οποίοι στο όνομα της κοινωνίας καί επικοινωνίας με τους αλλοδόξους ή και αλλοθρήσκους προβαίνουν σε παραχωρήσεις, τους Κληρικούς παντός βαθμού, εάν και όταν με την πεπλανημμένη Διδασκαλία τους αλλοιώνουν το περιεχόμενον της Χριστιανικής Ηθικής΄΄, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης, παρουσιάζοντας φωτογραφίες με τα πανό και τα συνθήματα των… επισκεπτών του Αιγίου την ημέρα της δίκης.

Παράλληλα, κι ενώ ρωτά ποιοι ήταν οι προξενήσαντες τις καταστροφές στο Αίγιο, Συριζαίοι, ομοφυλόφιλοι ή αναρχικοί, ο Μητροπολίτης σημειώνει: ΄΄Αγαπητοί μου φίλοι αναγνώστες, τώρα μπορείτε να συγκρίνετε συμπεριφορές! Εμείς αθωωθήκαμε ήδη! Αυτούς ποιος θα τους δικάσει; Υπάρχει ελευθερία του λόγου στην Ελλάδα; Βεβαίως υπάρχει! Αλλά μόνον για τους Συριζαίους, για τους Ομοφυλόφιλους και για τους Αναρχικούς! Ζήτω η Δημοκρατία! Στα πλαίσια αυτής της Δημοκρατικής συμπεριφοράς περιμένουμε από τον Υπουργό κ. Κοντονή να ζητήσει τα Πρακτικά της Δίκης και από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο αθώωσε τον Υπουργό κ. Καμμένο για το ίδιο αδίκημα!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr