background img
banner
banner

Ανεξάρτητος ο Θανάσης Μεντζελόπουλος

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Θυελλώδης ήταν η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας του δημάρχου Αιγιαλείας, προκειμένου ο Θανάσης Παναγόπουλος να αξιολογήσει την στάση των τριών συμβούλων του από την Ανατολική Αιγιάλεια στην ψηφοφορία της Τετάρτης. Ο δήμαρχος είχε προειδοποιήσει πως όποιος συνταχθεί με την πρόταση της αντιπολίτευσης, θα πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση την οποία κατέχει.

Ωστόσο, ο αντιδήμαρχος Αν. Αιγιάλειας Γιώργος Γιοβάς, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Χρήστος Σπηλιωτόπουλος και ο υπεύθυνος Καθαριότητας Φάνης Σταυρόπουλος, υπερψήφισαν την πρόταση της έκτακτης ανάγκης, λόγω σκουπιδιών σε όλο το δήμο.

Οι τρεις δικαιολόγησαν την στάση τους λέγοντας πως δεν συντάχθηκαν με την αντιπολίτευση, αλλά με τους κατοίκους της Ανατολικής Αιγιάλειας, αφού το αίτημα ήταν δικό τους. Μάλιστα, ο κ. Σταυρόπουλος παρέδωσε επιστολή με την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας, όπως είχε ζητήσει ο δήμαρχος, ο οποίος άκουσε την “απολογία” των τριών και σήμερα θα πάρει τις αποφάσεις του αν θα πρέπει να ζητήσει παραιτήσεις ή όχι.

Ωστόσο, στην χθεσινή συνεδρίαση η δημοτική ομάδα έχασε ένα μέλος της, αφού ο Θανάσης Μεντζελόπουλος ανεξαρτητοποιήθηκε και έφυγε από τη συνεδρίαση όταν άκουσε συμβούλους να μιλάνε για ευθύνες Καλογερόπουλου στην κατάσταση που έχει διαμορφωθε;i.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr