background img
banner
banner

Οικονομικές προσφορές και διάθεση πιστώσεων

ΣΤΗΝ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Με 15 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει μεθαύριο Πέμπτη 8 Μαρτίου, στις 2.00 το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αιγιαλείας, υπό τον πρόεδρό της Περικλή Παπαγιαννακόπουλο. Μεταξύ άλλων, θα γίνει άνοιγμα οικονομικών προσφορών με ανάδειξη αναδόχων για έργα και έγκριση διάθεσης πιστώσεων για τις ανάγκες του δήμου.
Συγκεκριμένα, τα μέλη της Επιτροπής καλούνται να προχωρήσουν σε έγκριση πρακτικού διαγωνισμού – άνοιγμα οικονομικών προσφορών – ανάδειξη προσωρινού αναδόχου των έργων κατασκευής μικρών τεχνικών έργων Δ.Ε. Αιγίου και μικρών τεχνικών έργων Δ.Ε. Ακράτας, έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού έτους 2018 για την κάλυψη των αναγκών του δήμου, έγκριση διάθεσης πιστώσεων ανεξόφλητων (ΠΟΕ) τιμολογίων, έγκριση διάθεσης πιστώσεων συνεχιζόμενων συμβάσεων για την κάλυψη των αναγκών του δήμου, έγκριση απόδοσης παγίας προκαταβολής προέδρων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και έγκριση διενέργειας της υπηρεσίας «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Υποστήριξης Γενικής Μηχανογράφησης – Yπηρεσίες διαχείρισης συντήρησης & επέκτασης κεντρικών υπολογιστικών συστημάτων, δρομολογητών, εικονικών μηχανών, βάσεων δεδομένων» με συνοπτικό διαγωνισμό, διάθεση πίστωσης, έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός όρων διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού.

Ακόμη, καλούνται να εγκρίνουν δαπάνη για διάθεση πίστωσης της υπηρεσίας «Ετήσια αναβάθμιση εφαρμογών του Δήμου Αιγιαλείας (RELEASE) & μηχανογραφική υποστήριξη χρηστών», δαπάνη – διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση χώρου παιδικής χαράς στην περιοχή του ΕΚΑΜΕ Αιγίου, για την προμήθεια ασφαλτομίγματος, για την προμήθεια σκυροδέματος και οικοδομικών υλικών κ.ά.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr