background img
banner
banner

Παρέλαση και χοροί στις 25 Μαρτίου από τον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο 2ος ΚΑΙ 3ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Με καθημερινή έντονη προσπάθεια, συνεχίζονται μετά τις καθιερωμένες και επιτυχημένες από κάθε άποψη εκδηλώσεις του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, τα μαθήματα χορών τριών τμημάτων Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, τεσσάρων τμημάτων την Πέμπτη, τεσσάρων την Παρασκευή και ενός το Σάββατο. Ο Χορευτικός με εξαιρετική συνεργασία Διοικητικού Συμβουλίου – Διεύθυνσης – Γυμναστών αλλά και χορευτών, ετοιμάζεται μετά την παρέλαση και τους χορούς στα Ψηλαλώνια στις 25 Μαρτίου, για τις επόμενες δραστηριότητες που εντάσσονται στον δεύτερο κύκλο εκδηλώσεων για το 2018.

Πέρα από εμφανίσεις τμημάτων του σε διάφορα χωριά της Αιγιάλειας ιδίως την 25η Μαρτίου, την γιορτή λήξης που γίνεται φέτος αναγκαστικά στις 19 Μαΐου (λόγω του ότι το επόμενο τριήμερο είναι του Αγίου Πνεύματος) στο υπαίθριο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου, μετά το Πάσχα έχει εξασφαλίσει από τώρα το δημοτικό κινηματοθέατρο «Απόλλων» για μία μεγάλη παράσταση με τίτλο: «Μεράκι, τέχνη και ψυχή ο χορευτής σαν βάζει, η κάθε μια φιγούρα του, σαν έργο τέχνης μοιάζει».

Η εκδήλωση αυτή που θα πραγματοποιηθεί με ζωντανή ορχήστρα, σηματοδοτεί επισήμως την είσοδο του Χορευτικού στον 41ο χρόνο έντονης δραστηριότητος. Θα περιλαμβάνει χορούς πολλοί από τους οποίους για πρώτη φορά παρουσιάζονται στο Αίγιο, από Θράκη – Μακεδονία – Μέτσοβο – Καππαδοκία – Κυκλάδες και Μυτιλήνη. Θα γίνουν προτάσεις για συνεργασία με Πολιτιστικούς Συλλόγους και στην εκδήλωση αυτή και στο διήμερο του καλοκαιριού.

Καλοκαίρι γεμάτο εκδηλώσεις!

Ο τρίτος τέλος Κύκλος περιλαμβάνει συμμετοχή σε εκδηλώσεις της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. τον Ιούλιο, παραστάσεις στο ΟΠΑΚΕ-ΟΤΕ, παραστάσεις σε χωριά της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων, την μεγάλη εκδήλωση για την συμπλήρωση 40 ετών δημιουργικής πορείας του Ομίλου που θα γίνει με παραστάσεις στις 28 ή 29 και στις 30 Ιουλίου στα Ψηλαλώνια , μνημόσυνο θανόντων μελών του Χορευτικού (όλα αυτά τα 40 χρόνια ) στις 29/7/2018, έκθεση φωτογραφιών 40 ετών δραστηριότητος κ.λπ. Παράλληλα, εξετάζονται και οι προτάσεις για παραστάσεις στην Ελλάδα (Κατάκολο – Κρήτη – Νάξο – Σκόπελο), ενώ έχει επιλεγεί και το ταξίδι στο εξωτερικό που θα είναι (εκτός απροόπτου) από 23 έως 30 Αυγούστου 2018.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr