background img
banner
banner

Πηγαίνει στον Άγ. Αθανάσιο η Υπηρεσία Συγκοινωνιών

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

Διαρκές αίτημα προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας από πλευράς δημοτικής αρχής Αιγιαλείας είναι η μέριμνα για τις παλιές αποθήκες στην παραλία, οι οποίες αποτελούν «παραφωνία» στην αναπλασμένη παραλιακή ζώνη, χαλώντας την γενικότερη εικόνα. Τελευταία φορά που είχε γίνει νύξη στην Περιφέρεια για το θέμα, ήταν το προηγούμενο φθινόπωρο, όμως ακόμη δεν έχει δοθεί απάντηση για το εάν οι αποθήκες θα μπορούσα να παραχωρηθούν στον δήμο για την γενικότερη αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου, σε συνδυασμό με την δημιουργία μαρίνας σκαφών.

Μάλιστα, από το σημείο θα «φύγει» το επόμενο διάστημα και η Υπηρεσία Συγκοινωνιών Αιγίου που στεγάζεται μεν σε κτίριο που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση (είχε ανακαινιστεί για να μεταφερθεί εκεί η Υπηρεσία), πλην όμως, λόγω παλαιότητας, χρήζει νέας ανακαίνισης αλλά και άλλων παρεμβάσεων δεδομένου ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις, από την στιγμή που δεν έχει καν ανελκυστήρα για ΑμεΑ παρότι βρίσκεται στον πρώτο όροφο…

Η Υπηρεσία πρόκειται να μεταφερθεί στον άνετο χώρο που μέχρι πρότινος στεγαζόταν το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στην πλατεία στον Άγ. Αθανάσιο.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr