background img
banner
banner

Συντονιστική συνάντηση για το Let’s Do It Greece 2018

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Την κεντρική συντονιστική συνάντηση για την Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία Let’s Do It Greece, διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την προσεχή Δευτέρα 26 Μαρτίου, στις 4.00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας (ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής, ισόγειο, Πάτρα).

΄΄Το ραντεβού για τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας, έχει δοθεί για την Κυριακή 29 Απριλίου και ήδη όλοι βρισκόμαστε σε πυρετώδεις προετοιμασίες, ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή οργάνωση. Μάλιστα η φετινή πανελλαδική εκστρατεία τελεί υπό την Αιγίδα  του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, και έχει ως θέμα «Νεολαία και Εθελοντισμός», με τους μαθητές, τους φοιτητές και τους νέους της χώρας μας σε πρωταγωνιστικό ρόλο΄΄, αναφέρεται εκ μέρους της Περιφέρειας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, λαμβάνοντας υπόψη, τις υψηλές απαιτήσεις του εγχειρήματος και με γνώμονα τη διάδοση του εθελοντισμού και την επιτυχή προετοιμασία και πραγματοποίηση δράσεων από εθελοντές και φορείς της περιοχής, έχει θέσει υπό την αιγίδα της το Let’s do it Greece, και διοργανώνει όπως κάθε χρόνο κεντρική συντονιστική συνάντηση.

Το απόγευμα της Δευτέρας καλούνται στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας όλοι οι εθελοντές, οργανώσεις, σύλλογοι, φορείς και ομάδες, καθώς και απλοί πολίτες, για να συναντηθούν και να συζητήσουν με τον Εθελοντή – Οραματιστή και Συντονιστή του Let’s Do It Greece Νίκο Κιούση, καθώς και σημαντικούς εθελοντές της οργανωτικής ομάδας, για την καλύτερη προετοιμασία των δράσεων στη Δυτική Ελλάδα.

Δήλωση δράσης στον Χάρτη Δράσεων

΄΄Η ημέρα διεξαγωγής της δράσης Let’s do it Greece για το 2018, έχει προγραμματιστεί για φέτος την Κυριακή 29 Απριλίου 2018. Αν είστε ομάδα, σύλλογος, γειτονιά, παρέα, συλλογικότητα, σας προσκαλούμε να δηλώσετε τη δική σας δράση για εκείνη τη ημέρα στο Χάρτη Δράσεων στο σύνδεσμο http://www.letsdoitgreece.org/activities/new H Sanitas θα υποστηρίξει πανελλαδικά την εκστρατεία Let’s do it Greece, ενισχύοντας τις δράσεις με υλικά καθαρισμού (σακούλες και γάντια). Σας καλούμε, εφόσον επιθυμείτε υλικά για τη δική σας δράση, αφού δηλώστε τη δράση σας στο Χάρτη Δράσεων, να συμπληρώσετε προσεκτικά την φόρμα που βρίσκεται στον σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaNSCULlZ6FGE5fRClFKuu7ThhQzuYicK5glM1nlGKKEQyPA/viewform δίνοντάς όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για τη δράση σας, με την παράκληση να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις εκτιμήσεις σας. Σε κάθε περίπτωση ο χορηγός θα τηρήσει σειρά προτεραιότητας΄΄, αναφέρεται ακόμη από την Περιφέρεια.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr