background img
banner
banner

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση

ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ»

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας « Ο Άγιος Λεόντιος» Αναστάσιος ΚΑΤΣΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, συνοδευόμενος από μελή του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, επισκέφθηκαν χθες το πρωί, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων συνόδευαν ο Αντιπρόεδρος Δημήτριος Ρηγόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Θεοφάνης Πανουτσακόπουλος και ο ταμίας  Αντώνιος Κουτρουμάνης.

Τα μέλη του προεδρείου του Συνδέσμου, ευχήθηκαν υγεία και κάθε  επιτυχία στο έργο του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος αφού τους ευχαρίστησε, επεσήμανε ότι η στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των εν ενεργεία αστυνομικών με τους απόστρατους συναδέλφους, θα συνεχίσει στο ίδιο υψηλό επίπεδο, με απώτερο σκοπό την ομαλή λειτουργία του Σώματος.

Στη συνέχεια, ο κ. Κατσωνόπουλος προσέφερε, στον Ταξίαρχο, ως εθιμοτυπικό δώρο, μια εικόνα του Αγίου Λεοντίου. Τέλος, ο Πρόεδρος και τα μελή του Συνδέσμου Συνταξιούχων επισκέφθηκαν τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, όπου συναντήθηκαν με τον Διευθυντή της, Ταξίαρχο Νικόλαο Κοτρωνιά.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr