background img
banner
banner

Τρεις Αιγιαλείς στην Κ. Ε.  του Κινήματος Αλλαγής

Συνεδριάζει την Κυριακή το πρωί στο ξενοδοχείο Caravel στην Αθήνα, για πρώτη φορά, η νέα Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, όπως προέκυψε από την απόφαση που πήρε η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά και το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος.

Από τη στιγμή που δεν έγιναν εσωκομματικές εκλογές για το συνέδριο που προηγήθηκε, αποφασίστηκε η αναλογικότητα στην εκπροσώπηση από κάθε περιοχή.

Από την Αιγιάλεια για πρώτη φορά συμμετέχουν εξωκοινοβουλευτικά στελέχη, αφού οι βουλευτές συμμετέχουν αυτοδίκαια στο Όργανο και μόνο ο Κώστας Σπηλιόπουλος ήταν στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ όταν ήταν βουλευτής.

Στη νέα Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής συμμετέχουν τρεις Αιγιαλείς που έκαναν προσπάθεια για την αναγέννηση του χώρου της Κεντροαριστεράς το προηγούμενο διάστημα και τιμήθηκαν για αυτήν τους την προσπάθεια.

Πρόκειται για την Γραμματέα της Τοπικής  Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Αιγιαλείας,  Μαρία Παπαγεωργίου που κράτησε ψηλά τον πήχη σε δύσκολους καιρούς για το κίνημα, τον πρώην Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης,  Μαρίνο Σκανδάμη, στέλεχος με μεγάλη εμπειρία σε θέσεις  ευθύνης και τον οινοποιό προερχόμενο από το Ποτάμι, Άγγελο Ρούβαλη που πίστεψε από την αρχή στη νέα προσπάθεια.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr