background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δύσκολα αποφεύγει τα play out η Θύελλα Αιγίου

ΧΑΜΟΣ ΜΕ 4ΠΛΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΣΤΗ 3Η ΘΕΣΗ

Τρεις τελευταίες προσπάθειες απομένουν στον όμιλο της Α΄ κατηγορίας, που θα δοθούν οι ύστατες ευκαιρίες για να δρέψουν καρπούς τα σωματεία, να συγκεντρώσουν βαθμούς και πλεονεκτήματα.
Μόλις δυο ομάδες έχουν παραμείνει και μαθηματικά αδιάφορες και είναι ο Ατρόμητος με τον Εθνικό Σαγεΐκων, που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Στους δυο τελευταίους άθλους του Εθνικού, …θύματα έπεσαν οι δυο πρωτοπόροι. Ο Εθνικός υποχρέωσε τον υποψήφιο για την κατάληψη της πρώτης θέσης Πανμοβριακό, στην πρώτη του ήττα στο Ριόλο, ενώ το περασμένο Σάββατο δίκαια επικράτησε 1-0 σε βάρος του Αετού Π., που ήθελε πολύ τους βαθμούς στην προσπάθεια κατάκτησης της …κορυφής, καθώς και για ένα καλύτερο βαθμολογικό πλεονέκτημα στο ξεκίνημα των play off.

4απλή ισοβαθμία στην 3η θέση

Και ενώ έχουν ξεχωρίσει εξασφαλίζοντας την συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου οι πρωτοπόροι Πανμοβριακός και Αετός Π., πίσω τους κυριολεκτικά επικρατεί ένας χαμός, για την κατάληψη των άλλων δυο θέσεων, που θα συμπληρώσουν την 4άδα των μπαράζ.
Κεραυνός Αγ. Βασιλείου, Θύελλα Π. Αναγέννηση Π.και νίκη Προαστείου, μοιράζονται την 3η θέση στους 48 βαθμούς και επιταχύνουν πατώντας …γκάζια στα τελευταία τρία παιχνίδια. Μάλιστα συμπτωματικά η ερχόμενη αγωνιστική, φέρνει σε αντιπαράθεση αυτά τα 4 ισόβαθμα σωματεία ως εξής: Κεραυνός – Αναγέννηση Π. και Θύελλα Π. – Νίκη Προαστείου.
Το πρώτο ζητούμενο είναι αν όλοι ενδιαφέρονται να πάνε στα μπαράζ, διεκδικώντας την άνοδο, αφού χάθηκε απ’ αυτούς και μαθηματικά η κατάκτηση της πρώτης θέσης, την οποία για το γόητρο ήθελαν όλοι να εξασφαλίσουν.

Όπως και να’ χει θα πάνε με βαθμολογικό μειονέκτημα από Ριόλο και Αετό, έχοντας πέρα από την κατάκτηση θετικών αποτελεσμάτων, ένα παραπάνω εμπόδιο για να καλύψουν την διαφορά της μειονεκτικής αρχικής βαθμολόγησης.

Δύσκολα αποφεύγει  τα μπαράζ η Θύελλα Αιγίου

Στα περισσότερα φετινά αποτυχημένα αποτελέσματα, η Θύελλα Αιγίου είχε κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Αυτό που μετράει είναι οι αριθμοί και στους βαθμούς δεν τα πήγε καλά η Αιγιώτικη ομάδα.
Για να ελπίζει στα τρία τελευταία παιχνίδια που απομένουν, θα πρέπει να διεκδικήσει σε όλα τη νίκη, έχοντας τα δυο εξ’ αυτών εκτός έδρας.

Είναι η ερχόμενη αγωνιστική που την υποχρεώνει να πάει στα Βραχνέικα για να αντιμετωπίσει τον 2ο της βαθμολογίας Αετό και η τελευταία 30η, που την στέλνει στον Αλισσό απέναντι στον κοινών στόχων Λέοντα.
Ενδιάμεσα θα φιλοξενήσει για την 29η αγωνιστική, τον αδιάφορο αλλά πάντα υπολογίσιμο Ατρόμητο.
Πέρα από το Λιμνοχώρι που υποβιβάστηκε και μαθηματικά, ο προτελευταίος Φωστήρας είναι πολύ δύσκολο να βάλει κάποια ομάδα στην πλάτη του, που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει στα μπαράζ παραμονής με μηδέν βαθμούς.

Ο Λέων στην 16η θέση, περισσότερο θα βασιστεί στα δυο παιχνίδια που έχει στον Αλισσό με Λιμνοχώρι και Θύελλα Αιγίου.
Πάνω από την Αιγιώτικη ομάδα, ο Άρης θα προσπαθήσει να ξεφύγει από την ζώνη μπαράζ, έχοντας αν και εκτός έδρας, δυο παιχνίδια με τους ουραγούς Φωστήρα, Λιμνοχώρι και στην έδρα του το τελευταίο με τη Νίκη Προαστείου.

Αήττητη σε 9 παιχνίδια η Δόξα Παραλίας, πριν χάσει δύσκολα 0-1 από την Αναγέννηση το περασμένο Σάββατο, θα επιδιώξει να κερδίσει οπωσδήποτε το ερχόμενο παιχνίδι στην Παραλία τον φιλοξενούμενο Δαβουρλή, αφού στη συνέχεια έχει να αντιμετωπίσει τους δυο πρωτοπόρους.

Πολύ δύσκολο πρόγραμμα έχει ο Πήγασος, όπως δείχνει και η κατωτέρω κάρτα, τον οποίο στοχεύει κυρίως να προσπεράσει ο Άρης.
Δύσκολο και το πρόγραμμα του Δαβουρλή, αφού μετά την Δόξα στην Παραλία, ακολουθούν δυο παιχνίδια με Κεραυνό και Θύελλα Π., που θα τα …χτυπήσουν, αν υπολογίζουν να καταταχτούν στην πρώτη 4άδα.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 21/04 -17:30
Αετός Π. – Θύελλα Αιγίου
Δόξα Παρ. – Δαβουρλής
Πανμοβριακός – Πήγασος
Κεραυνός – Αναγέννηση
Θύελλα Π. – Νίκη Πρ.
Ατρόμητος – Εθνικός Σαγ.
Φωστήρας – Άρης Π.
Λέων Αλισσού – Λιμνοχώρι


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr