background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Παίζεται ο τίτλος στη Ροδιά: Διακοπτό – Ψαθόπυργος

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ

Ακόμα 4 …βήματα για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο, με το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Διακοπτό και Ψαθόπυργο, να δεσπόζει στο πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής.

Την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο της Ροδιάς θα …μονομαχήσουν οι δυο πρωτοπόροι, με τον νικητή (αν υπάρξει), να οδηγεί την κούρσα λίγο πριν το φινάλε. Ο Ψαθόπυργος ήδη βρίσκεται εκεί, έχει μόνο μια ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αισιοδοξεί να αποφύγει το δυσάρεστο «ζευγάρωμα» στη Ροδιά, παραμένοντας έτσι στην πρώτη θέση.

-Το Δρέπανο που ακολουθεί στην 3η θέση, περισσότερο θα έχει το νου του στο συγκεκριμένο παιχνίδι που μπορεί να του αποδώσει οφέλη, παρά στο δικό του, που είναι στο Προάστειο με το Σκεπαστό.

-Στο «κόλπο» της κορυφής μπορεί να μπει δυναμικά και ο Φοίνικας, που αήττητος στον β΄ γύρο έχει πλησιάσει και απειλεί τις πρώτες θέσεις, κερδίζοντας έδαφος εκεί όπου χάνουν οι προπορευόμενοι. Η ομάδα του Σαλμενίκου διαθέτει και από την πλευρά της ενδιαφέρον στην εξέλιξη του ντέρμπι της Ροδιάς, την ίδια ώρα που θα αντιμετωπίζει στο γήπεδο Καμαρών την Φλόγα Ροδιάς.

Στην Ακράτα η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ζήρια / ΤΑΔ ’93. Οι φιλοξενούμενοι έχουν απομακρυνθεί από την πρώτη 4άδα, οι γηπεδούχοι όμως θέλουν πολύ τη νίκη, αφού η απόφαση στην εκδίκαση της ένστασης της Τέμενης, στοίχισε στην ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας -6 βαθμούς.

-Στον Άγιο Βασίλειο ο Κεραυνός υποδέχεται τον Αχιλλέα που δεν μπορεί να αποφύγει τα μπαράζ, όπως άλλωστε και η Αιγείρα που υποδέχεται τον Αστέρα. Με άλλον …αέρα θα κινηθεί πλέον η ομάδα της Τέμενης, μετά τους βαθμούς που κέρδισε από την ένσταση.

-Στα Καλάβρυτα η τοπική ομάδα με τον Απόλλωνα, θα αγωνιστούν για το καλύτερο που θα τους φέρει μακριά από τα play out.
-Η νέα τάξη πραγμάτων στην βαθμολογία, βάζει σε σκέψεις την Αργυρά. Παίζει τώρα στην Άβυθο με την Αναγέννηση, έχοντας πολύ βαρύ πρόγραμμα μέχρι το φινάλε.

Επόμενη 27η αγωνιστική
Σάββατο 14/04 -17:30
Ακράτα – Ζήρια / ΤΑΔ ‘93
Καλάβρυτα – Απόλλων
Αιγείρα – Αστέρας Τεμ.
Κεραυνός – Αχιλλέας
Κυριακή 15/04 -17:30
Διακοπτό – Ψαθόπυργος
Φοίνικας – Φλόγα Ροδιάς
Δρέπανο – Σκεπαστό
Αναγέννηση – Αργυρά


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr