background img
banner
banner

Έκλεισαν την φετινή δράση με μία υπέροχη γιορτή!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ «ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΑΜΩΜΑΤΑ» ΤΗΣ ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Κυψέλη Πολιτισμού, χώρος δράσης και δημιουργίας το Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, φιλοξένησε το απόγευμα της Κυριακής μία πολύ «ζωντανή» και χαρούμενη εκδήλωση! Πρωταγωνιστές (ποιοι άλλοι) τα παιδιά που πλαισίωσαν όλη την χειμερινή περίοδο τα Παιδικά Εργαστήρια Χειροτεχνίας της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας, που με τον ενθουσιασμό και την ενεργητικότητά τους, παρέσυραν και τους μεγάλους που βρίσκονταν εκεί, ώστε να μπουν στο παιχνίδι της δημιουργίας!

Πρόκειται για τα Παιδικά Εργαστήρια Χειροτεχνίας «Παιχνιδοκαμώματα», που μήνες τώρα προσέφεραν στα παιδιά της περιοχής ώρες δημιουργίας, φαντασίας και χαράς, με την υπεύθυνη Μαργαρίτα Γούτου, να δίνει τον καλύτερό της εαυτό, πετυχαίνοντας τον στόχο της και με το παραπάνω. Με την ολοκλήρωση του κύκλου τους, το απόγευμα της Κυριακής, τα παιδιά συμμετείχαν σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση με θεατρικό παιχνίδι, με τίτλο «Ψέμα ή Αλήθεια» από το «Θέατρο της Ημέρας». Εμψυχωτές ήταν η Αιγιώτισσα σκηνοθέτης Ανδρομάχη Μοντζολή και οι συνεργάτες της, ενώ παρούσα ήταν και η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά.

Ήταν ένα θεατρικό παιχνίδι που καταευχαριστήθηκαν μικροί και μεγάλοι, το οποίο αποτέλεσε την καλύτερη γιορτή λήξης για την φετινή σεζόν, των Παιδικών Εργαστηρίων της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.!


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr