background img
banner
banner

Η Π.Ε.Σ. στην «καρδιά» των γεγονότων!

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ  «NATURAL & ORGANIC PRODUCTS EUROPE» ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Κινούμενη στην τροχιά της εξωστρέφειας, πολιτική που έχει δικαιώσει απόλυτα τους διοικούντες της, η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών, συμμετέχει ενεργά στην Έκθεση Natural & Organic Products Europe του Λονδίνου, παρουσιάζοντας τα εκλεκτά προϊόντα τής Αιγιάλειας, την μαύρη κορινθιακή σταφίδα «Βοστίτσα» και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο «Ελίκη», σε μία σημαντική αγορά που αποτελεί πηγή απορρόφησης των προϊόντων της.

Ως γνωστόν, η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών εντείνει τις προσπάθειές της για περαιτέρω αύξηση της εξαγωγικής της δραστηριότητας, μέσω της οποίας έχει καταφέρει να διευρύνει το μερίδιό της στις διεθνείς αγορές τα τελευταία χρόνια, εξάγοντας τα προϊόντα τής Αιγιάλειας σε πολλές χώρες του πλανήτη. Προς αυτή την κατεύθυνση, ο διευθυντής της Π.Ε.Σ. Μίλτος Σταυρόπουλος, βρίσκεται με συνεργάτες του στην Αγγλία, όπου η Π.Ε.Σ. συμμετέχει και φέτος στην διεθνή Έκθεση, η οποία ξεκίνησε χθες Κυριακή 22 και ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα 23 Απριλίου. Άλλωστε, η Μεγάλη Βρετανία αποτελεί μία σημαντική αγορά απορρόφησης των προϊόντων της Π.Ε.Σ. και η επίσκεψη, από κάθε άποψη, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Ήδη από χθες ξεκίνησαν οι επαφές με ανθρώπους του διεθνούς εμπορίου, από διάφορες χώρες που συμμετέχουν στην Έκθεση, η οποία αποτελεί μεγάλο εμπορικό γεγονός.

Με αυξημένο αριθμό εκθετών και πολλαπλάσιους επισκέπτες!

Η Natural & Organic Products Europe πραγματοποιείται στο Λονδίνο για 22η χρονιά και είναι η μοναδική έκθεση Φυσικών και Βιολογικών προϊόντων για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία αποτελεί και μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου παγκοσμίως. Επίσης, θεωρείται ως η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση της Ευρώπης για φυσικά και βιολογικά προϊόντα, γεγονός που την καθιστά απαραίτητη για τους αγοραστές φυσικών προϊόντων υγείας και διαβίωσης, φυσικών και βιολογικών τροφίμων και ποτών καθώς και προϊόντων φυσικής ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας.

Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι επισκέπτες φέτος μπορεί να ξεπεράσουν τους 10.000, ενώ ο φετινός κατάλογος των επισκεπτών είναι γεμάτος με κορυφαίους αγοραστές και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων από μερικά από τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα, χονδρέμπορους και διανομείς του Ηνωμένου Βασιλείου. Τέλος, χάρη στην αύξηση του αριθμού των εκθετών κατά 20% για το 2018, η έκθεση περιλαμβάνει πάνω από 700 εκθέτες –εταιρείες, προερχόμενες από περίπου 65 χώρες, φέρνοντας στο προσκήνιο της Ευρώπης τα πιο εκλεκτά προϊόντα, μεταξύ των οποίων βέβαια και τα εκλεκτά προϊόντα της Αιγιάλειας, μαύρη κορινθιακή σταφίδα και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο της Π.Ε.Σ.!


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr