background img
banner
banner

Ημερίδα για εκπαιδευτικούς και γονείς

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιάλειας διοργανώνει ημερίδα για εκπαιδευτικούς και γονείς την προσεχή Κυριακή 22 Απριλίου, από τις 10.30π.μ. έως τη 1.30μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης». Θέμα της η «Γνωστική Ανάπτυξη και σχολική επίδοση- Συναισθηματική Νοημοσύνη και Ενσυναίσθηση – Ηθικός Συλλογισμός και Συμβουλευτικές Παρεμβάσεις.

Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:10:00-10:30π.μ: Προσέλευση-καφές, 10:30 -11:00π.μ.: Χαιρετισμοί – Έναρξη ημερίδας, 11:00-11:45π.μ.: Ομιλία Γιάννη Καραντζή, Επίκουρου Καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών, με θέμα: «Βασικές συμβουλές για τους γονείς για τη γνωστική ανάπτυξη και τη σχολική επίδοση των παιδιών τους», Ερωτήσεις –Απαντήσεις του Ομιλητή, 11.45π.μ. – 12.30μ.μ.: Ομιλία Βασίλη Κωσταρίδη, Εκπαιδευτικού ΠΕ 11, μέλους του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας, Μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική το Mentoring και το Life Coaching, με θέμα: «Ιστορικές καταβολές και η σημερινή πραγματικότητα στη ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών. Συμβουλευτικές παρεμβάσεις». Ερωτήσεις –Απαντήσεις του Ομιλητή. 12.30-12.45μ.μ. Διάλειμμα – Μπουφές (καφές- γλυκίσματα). 12:45-1:30μ.μ.: Ομιλία Σάββα Σταματόπουλου, Τεχνολόγου Μηχανολόγου/ Μηχανικού M.Sc.Σύμβουλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού, με θέμα: «Για να καταλάβεις το παιδί πρέπει να μείνεις παιδί. Συμβουλευτική γονέων – Αυτογνωσία και ενσυναίσθηση με τρόπο βιωματικό (ερωτηματολόγιο-παιχνίδι ρόλων)», Ερωτήσεις –Απαντήσεις του Ομιλητή.

΄΄Σας περιμένουμε όλους και θεωρούμε απαραίτητη την παρουσία συναδέλφων και γονέων για την επιτυχία της εκδήλωσης΄΄, αναφέρεται στην πρόσκληση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιάλειας.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr