background img
banner
banner

Με λουλούδια και τραγούδια!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, έχουν προγραμματίσει για σήμερα και αύριο, Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής, καλώντας μέλη και φίλους να βγουν στην ύπαιθρο και να περάσουν μαζί τους όμορφες στιγμές!
«Λουλούδια ας διαλέξουμε και ρόδα και κρίνα κι ελάτε να πλέξουμε στεφάνια με κείνα, στο Μάη που σήμερα προβάλλει στη γη»! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αίολος» προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο θεατράκι Βαλιμιτίκων,   σήμερα Δευτέρα 30 Απριλίου, παραμονή Πρωτομαγιάς, στις 6.00 το απόγευμα. ΄΄Ελάτε να στολίσουμε στεφάνια και καπέλα με λουλούδια και πολύχρωμες λινάτσες΄΄, αναφέρεται σε ανακοίνωση – πρόσκληση του Συλλόγου. Κόστος συμμετοχής 5 ευρώ.

Ο Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Σελιανιτίκων διοργανώνει τη 10η ανοιχτή Πρωτομαγιάτικη Γιορτή την παραμονή της πρωτομαγιάς Δευτέρα 30 Απριλίου, στις 8.30μ.μ., στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Βασιλείου στα Σελιανίτικα ΄΄για να υποδεχτούμε μαζί το μήνα των λουλουδιών με κέφι, χορό και μουσική΄΄, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται εκ μέρους του Συλλόγου.
Θα χορέψουν παραδοσιακά χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σελιανιτίκων και θα ακολουθήσει γλέντι και φαγητό. Θα γίνει διαγωνισμός πρωτομαγιάτικου στεφανιού και πίτας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνών «Δήμητρα» μας προσκαλεί στις Δάφνες, να γιορτάσουμε μαζί του την Πρωτομαγιά! Προσφέρει δε τον πρώτο μεζέ με άφθονο κρασί. Στον χώρο θα υπάρχουν ψησταριές και άτομα που θα μας βοηθήσουν να ψήσουμε και τα δικά μας κρέατα, ενώ θα υπάρχει και μουσική με D.j.

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Αβύθου, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά μία πολύ όμορφη γιορτή στην ύπαιθρο, με πολλές δραστηριότητες και εκπλήξεις, την Πρωτομαγιά. Η γιορτή αύριο Τρίτη 1η Μαΐου, θα περιλαμβάνει: Παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς από χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Αιγιάλεια, δημιουργικές δραστηριότητες όπως ζωγραφική και face painting για τους μικρούς φίλους, σουβλάκια και άφθονο κρασί, διαγωνισμό καλύτερου στεφανιού. Στον χώρο θα βρίσκονται περίπτερα με λουλούδια. ΄΄Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την Πρωτομαγιά στο δασύλλιο της Αβύθου, δίπλα από το δημοτικό στάδιο. Ελάτε να διασκεδάσουμε και να φτιάξουμε όλοι μαζί το πιο όμορφο στεφάνι΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Ομίλου.

Ο Εκπολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος του Νέου Σαλμενίκου, μας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα διοργανώσει την Πρωτομαγιά στον προαύλιο χώρο του συλλόγου, στις 11π.μ. Θα συμμετέχουν χορευτικά από την περιοχή και για τα μικρά παιδιά θα υπάρχουν κλόουν. ΄΄Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε΄΄, αναφέρει ο Σύλλογος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr