background img
banner
banner

Με μεγάλη συμμετοχή το Let’s Do It Greece στην παραλία Αλυκής

Με μεγάλη ικανοποίηση από τη συμμετοχή και το αποτέλεσμα, έλαβε τέλος, αργά το μεσημέρι της Κυριακής 29 Απριλίου, η εθελοντική δράση για τον καθαρισμό περιμετρικά του βιότοπου της Αλυκής, που έγινε στα πλαίσια της πανελλήνιας εθελοντικής δράσης Let’s Do It Greece, καθαρίζουμε σε μία μέρα την Ελλάδα. Να θυμίσουμε ότι η δράση συμπεριλήφθηκε στις δράσεις Let’s Do It Western Greece της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το δήμο Αιγιαλείας, εκπροσώπησε ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Στράτος Βαρδάκης, ενώ στη δράση συμμετείχαν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αιγίου, οι ομάδες Αγωγής, Υγείας και Περιβαλλοντική Ομάδα με τους συνοδούς καθηγητές, το 7ο Δημοτικό Σχολείο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων.

Το Δ.Σ. του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αλυκής, ο Άγιος Νικόλαος, ευχαριστεί πρωτίστως όλους τους ανώνυμους εθελοντές που με τις παρέες και τα παιδιά τους συμμετείχαν στη δράση.

Αποτέλεσμα της εθελοντικής προσπάθειάς, ήταν να συγκεντρωθούν περίπου 50 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με πλαστικά, και πολλοί σωροί από ξύλα και καλάμια που είχε ξεβράσει η θάλασσα στην παραλία της Αλυκής.
Την εθελοντική δράση υποστήριξαν ο Δήμος Αιγιαλείας, η Δημοτική Κοινότητα Αιγίου, το μεζεδοπωλείο “Ορέστης” και το καφέ “Porto Bello”.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr