background img
banner
banner

Ο Γιάννης Πλούταρχος Live στα Αστέρια

Ο Γιάννης Πλούταρχος δίνει ραντεβού μετά από πολλά χρόνια που έχει να εμφανιστεί στη Πάτρα , σε ένα απόλυτα ανατρεπτικό και φαντασμαγορικό live που αλλού;  στα ΑΣΤΕΡΙΑ LIVE.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης και τα ΑΣΤΕΡΙΑ LIVE ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια ιδιαίτερη συνεργασία που σίγουρα θα κάνει αίσθηση.

Το Σάββατο 5 Μαΐου το κοινό της περιοχής μας  θα έχει τη χαρά να απολαύσει τον καταξιωμένο λαϊκό καλλιτέχνη της γενιάς του Γιάννη Πλούταρχο, με το μεγάλο ρεπερτόριο του…. και την ιδιαίτερη φωνή του αφού αποτελεί έναν από τους τιμητές της παράδοσης στη σύγχρονη δισκογραφία, καθώς και σε πολλές δισκογραφικές δουλειές του έχοντας συμπεριλάβει τραγούδια με ρίζες είτε στο δημοτικό είτε στο ποντιακό τραγούδι.

Επί σειρά ετών μας έχει χαρίσει αξεπέραστες επιτυχίες οι οποίες έχουν κατακτήσει το κοινό που τον ακολουθεί φανατικά και είναι δίπλα του πάντα καθώς δικαίως του δίνουν επάξια και το ρόλο του πρωταγωνιστή στην πίστα!!!!!
Οι νέες επιτυχίες των τραγουδιών ‘Πέρα από τα μάτια μου’, ‘Άλλον άνθρωπο’ όπως και πολλές άλλες από τη νέα του δισκογραφική δουλειά έχουν αγαπηθεί όπως και οι παλαιότερες. ΄

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα έχει δίπλα του και την μπάντα του σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα διασκέδασης που θα συζητηθεί.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ : 2610.33.64.27


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr