background img
banner
banner

Όλοι οι πρώην πρόεδροι στηρίζουν Σταθακάρο!

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΔΙΕΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Νέα εντολή από τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας στην Αιγιάλεια, θα ζητήσει ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Βασίλης Σταθακάρος στις εσωκομματικές διαδικασίες της 13ης Μαΐου, έχοντας την πεποίθηση ότι είναι το κατάλληλο πρόσωπο να οδηγήσει με ασφάλεια τη Ν.Δ. Αιγιαλείας στις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται.
Την ίδια πεποίθηση όμως έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, και όσοι πρόεδροι προηγήθηκαν του Σταθακάρου, και τον στηρίζουν με την υπογραφή τους.

Κώστας Μπουγάς, Χρήστος Πανίτσας, Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, Νίκος Μιχαλόπουλος, Γιάννης Μεντζελόπουλος και Γιώργος Νικολόπουλος, πρώην πρόεδροι κατά σειρά εκλογής, φιγουράρουν στη λίστα των είκοσι ονομάτων που θα καταθέσει ο Βασίλης Σταθακάρος στην Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, μέχρι την Παρασκευή που ολοκληρώνεται η διαδικασία των υποψηφιοτήτων.

Στην ίδια λίστα ονομάτων, φιγουράρουν πρώην δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και συνδικαλιστές που δίνουν στην υποψηφιότητα Σταθακάρου, ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα και καθαρόαιμη νεοδημοκρατική προοπτική.
Ο ίδιος ο πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος, έδωσε στη δημοσιότητα τον πλούσιο απολογισμό έργου τη διετία που πέρασε, που αν μη τι άλλο δείχνει τη σοβαρότητα της διακυβέρνησης του, κάτι που αναγνωρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Οργάνωσης που συνεχίζει στο πλευρό του.

Σταθακάρος: Δυναμώσαμε τη φωνή της Ν.Δ. στην Αιγιάλεια

Σεβόμενοι τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας και πιστεύοντας ακράδαντα ότι αυτές και αυτοί είναι οι τελικοί κριτές μας, προχωράμε στη δημοσιοποίηση του απολογισμού δράσεων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας κατά τη διάρκεια της διετούς θητείας μας που συμπληρώνεται αυτές τις ημέρες.
Έχουμε την πεποίθηση πως κάναμε πολλά, δικαιώσαμε σε μεγάλο βαθμό την εκλογή μας τον Απρίλιο του 2016, σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών της μεγάλης μας παράταξης, δυναμώσαμε τη φωνή της Ν.Δ. στην Αιγιάλεια.
Βεβαίως, διαπράξαμε ακούσια λάθη, καταγράψαμε αδυναμίες και παραλείψεις, αλλά τώρα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι να οδηγήσουμε με ασφάλεια τη Ν.Δ. Αιγιαλείας στις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται και δεν είναι άλλες από τις Εθνικές και τις Ευρωπαϊκές Εκλογές, αλλά και σε οποιεσδήποτε άλλες προκλήσεις απαιτηθούν.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 – ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

ΜΑΪΟΣ 2016: Έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. στο Αίγιο, επί της οδού Μητροπόλεως 49 (2ος όροφος).
17/5/2016: Σύσκεψη των αιρετών γυναικών και γυναικών – μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. με την αναπληρώτρια Γυναικείων Θεμάτων του κόμματος και υπεύθυνη Νοτίου Ελλάδας κα Άντζελα Σκλήκα.
15/6/2016: Συμμετοχή της ΔΗΜ.Τ.Ο. στην εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Αχαϊας με επίσημο προσκεκλημένο τον π. Υπουργό κ. Νίκο Δένδια. Πολιτική παρέμβαση για θέματα της Αιγιάλειας από τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βασίλη Σταθακάρο.
07/7/2016: Συμμετοχή της ΔΗΜ.Τ.Ο. στην εκδήλωση ¨Αποτελεσματικές Πολιτικές Απασχόλησης¨ που διοργανώθηκε από τη ΝΟ.Δ.Ε. Αχαϊας στην Πάτρα παρουσία των Βουλευτών κ.κ. Βασίλη Οικονόμου και Νίκου Παναγιωτόπουλου.
Εισήγηση του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. για το θέμα της ανεργίας στην Αιγιάλεια.
29-7-2016: Επίσημος προσκεκλημένος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ο Τομεάρχης Πολιτισμού της Ν.Δ., Βουλευτής Α΄ Θεσ/νίκης κ. Κων/νος Γκιουλέκας. Επίσκεψη στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο., συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ, σύσκεψη με εκπροσώπους πολιτιστικών φορέων του Δήμου, ομιλία – συνεστίαση σε παραλιακό κατάστημα (Διγελιώτικα).
18/9/2016: Επίσκεψη κλιμακίου της ΔΗΜ.Τ.Ο. στη Δημοτική Ιματιοθήκη Αιγίου, συνάντηση με ομάδα εθελοντριών της Ιματιοθήκης, συλλογή ιματισμού από μέλη της Ν.Δ. και παράδοσή του στις υπεύθυνες κυρίες της Ιματιοθήκης.
09/11/2016: Εγκαίνια Γραφείων ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας, παρουσία της κας Ντόρας Μπακογιάννη. Ακολούθησε πολιτική της ομιλία στην Αίθουσα της Φιλαρμονικής Αιγίου.
14/12/2016: Συμμετοχή της ΔΗΜ.Τ.Ο. στην εκδήλωση – πολιτική ομιλία του Τομεάρχη Μεταφορών και Υποδομών της Ν.Δ., Βουλευτή Σερρών κ. Κώστα Καραμανλή στην Πάτρα. Τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. παραβρέθηκαν και στην τελετή εγκαινίων των νέων γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κέντρου Πόλεως Πατρών.
18/12/2016: Επίσκεψη κλιμακίου της ΔΗΜ.Τ.Ο. στο Ίδρυμα Αγάπης και Προστασίας Ηλικιωμένων ¨Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ¨ στο Αίγιο, ενημερωτική συνάντηση με μέλη της Διοίκησης του Ιδρύματος, διανομή συμβολικών δώρων στους τροφίμους.
08/2/2017: Εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. σε παραλιακό κατάστημα του Αιγίου. Επίσημος προσκεκλημένος ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Βουλευτής Β΄ Αθηνών και πρώην Υπουργός κ. Κωστής Χατζηδάκης.
08/3/2017: Ημέρα της Γυναίκας. Συγκέντρωση γυναικών της Ν.Δ. Αιγιαλείας σε κατάστημα καφέ στο κέντρο της πόλης του Αιγίου.
12/3/2017: Συγκέντρωση αιρετών Δημοτικών Συμβούλων Αιγιάλειας στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων με τον υπεύθυνο Τοπικής Αυτοδιοίκησης του κόμματος στην Αχαϊα κ. Σάκη Γκοτσούλια.
06/4/2017: Κλιμάκιο της Οργάνωσης επισκέφθηκε τη Δημοτική Ενότητα Αιγείρας και είχε συνεργασία με τοπικά στελέχη του κόμματος για θέματα της περιοχής.
10/5/2017: Κλιμάκια της ΔΗΜ.Τ.Ο. επισκέφθηκαν τις Δημοτικές Ενότητες Διακοπτού και Ακράτας μετέχοντας σε κομματικές συσκέψεις οργανωτικών ζητημάτων της Ν.Δ. στις αντίστοιχες περιοχές, αλλά και προώθησης λύσεων σε θέματα των συγκεκριμένων ενοτήτων. Συμμετοχή του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. σε σύσκεψη της ΝΟ.Δ.Ε. Αχαϊας παρουσία του Βουλευτού Α΄ Θεσ/νίκης της Ν.Δ., π. Υπουργού κ. Σταύρου Καλαφάτη.
25/5/2017: Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την 30η συνεχόμενη πρωτιά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας στις φοιτητικές-σπουδαστικές εκλογές του 2017.
31/5/2017: Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βασίλης Σταθακάρος εκπροσώπησε στην Αθήνα την Οργάνωσή μας στη νεκρώσιμη τελετή του π. Πρωθυπουργού και Επίτιμου Προέδρου της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
26-6-2017: Επίσημος προσκεκλημένος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Βουλευτής Α΄ Αθήνας, π. Υπουργός κ. Βασίλης Κικίλιας σε πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Long Beach, στο Λόγγο Αιγιαλείας.
09/7/2017: Επίσκεψη κλιμακίου της ΔΗΜ.Τ.Ο. στη Δημοτική Ιματιοθήκη Αιγίου και παράδοση ποσότητας ιματισμού που συγκεντρώθηκε από μέλη και φίλους της Ν.Δ. Αιγιαλείας με προορισμό τους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας της Λέσβου.
15/7/2017: Στο περιθώριο του 5ου ετήσιου συνεδρίου ¨Αναπτυξιακές Προοπτικές για τη Δυτική Ελλάδα¨, που διοργάνωσε η εφημερίδα ¨ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ΄ στο Ξενοδοχείο Porto Rio, με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υπεύθυνου Τομεάρχη της Ν.Δ. για τη Ναυτιλία Γιάννη Πλακιωτάκη με τους βουλευτές του κόμματος στην Αχαϊα κ.κ. Κατσανιώτη και Φωτήλα με θέμα το μέλλον του Λιμανιού Αιγίου, καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξής του.
21/10/2017: Συμμετοχή της ΔΗΜ.Τ.Ο. στο 2ο Προσυνέδριο της Ν.Δ. που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα και είχε ως θέμα ¨Για τους νέους¨.
26/11/2017: Στην αίθουσα των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, στο Αίγιο, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα ¨Ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου¨ από το Παράρτημα Πάτρας της Αντικαρκινικής Εταιρείας σε συνεργασία με το αντίστοιχο παράρτημα του Αιγίου και πρωτοβουλία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας.
16-17/12/2017: Συμμετοχή της ΔΗΜ.Τ.Ο. στο 11ο Συνέδριο της Ν.Δ. στην Αθήνα.
18/01/2018: Εκπροσώπηση της ΔΗΜ.Τ.Ο. με την παρουσία του προέδρου της στην εξόδιο ακολουθία του Χρήστου Χριστόπουλου, ιδρυτή και εκδότη της εφημερίδας ¨ΓΝΩΜΗ¨ της Πάτρας.
24/01/2018: Εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. στο Ξενοδοχείο TELIS, στο Αίγιο, παρουσία του Τομεάρχη Εσωτερικών της Ν.Δ., Βουλευτή Περιφέρειας Αττικής, π. Υπουργού κ. Μάκη Βορίδη.

Συμμετοχή του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. στην περιοδεία του Γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη στα Καλάβρυτα με διεξαγωγή διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. Αχαϊας και πολιτικής ομιλίας στην Κλειτορία.
Ενεργή συμμετοχή του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. στη διευρυμένη ΝΟ.Δ.Ε. στην Κ. Αχαϊα παρουσία των Βουλευτών της Ν.Δ., π. Υπουργών κ.κ. Χρήστου Σταϊκούρα και Βασίλη Κικίλια.
Εκπροσώπηση της ΔΗΜ.Τ.Ο. σε επισκέψεις εργασίας στην Πάτρα των κ.κ. Άδωνι Γεωργιάδη, Βασίλη Κικίλια και Σίμου Κεδίκογλου.
•Καταθέσεις στεφάνων στις εθνικές επετείους από τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο.
•Τακτικές παρεμβάσεις για τοπικά και πολιτικά θέματα, με δελτία τύπου και συνεντεύξεις σε όλο το γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο της περιοχής.
•Έκδοση ημερολογίου έτους 2017 και διανομή του σε εκατοντάδες μέλη και φίλους της Ν.Δ. Αιγιαλείας.
•Συλλογή και διεκπεραίωση αιτημάτων έκδοσης κάρτας μέλους της Ν.Δ.
•Συνεχής παρουσία σε κοινωνικές, δημοτικές, τοπικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις της Αιγιάλειας.

Νοιώθω την ανάγκη και έχω την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλα τα αιρετά μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο., όλες και όλους που ανιδιοτελώς κοπίασαν και συνεισέφεραν προκειμένου να μπορούμε σήμερα να σας παρουσιάσουμε τα ανωτέρω, αλλά κυρίως τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους της Ν.Δ. Αιγιαλείας που αγκάλιασαν την όλη μας προσπάθεια.
Συνεχίζουμε δυνατά, ενωμένοι, για να κάνουμε τη Ν.Δ. πρώτη Δύναμη στην Αιγιάλεια.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr