background img
banner
banner

Δεν θα παραστεί στον εορτασμό της Παναγίας ο δήμαρχος

ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Στην Εισαγγελέα Αιγίου, οδηγήθηκε χθες για παράβαση του νόμου περί προστασίας του Περιβάλλοντος και παράβαση καθήκοντος, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα Αιγίου στα πλαίσια του αυτοφώρου και της δίωξης που του ασκήθηκε.

Ο  δήμαρχος Αιγιαλείας κατηγορείται πως από τις 2 έως και τις 10 Απριλίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες καθαριότητας δεν προέβησαν στην περισυλλογή των απορριμμάτων από την ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας και δεν τα μετέφεραν σε φορέα διαχείρισης στερεών αποβλήτων Δυτικής Ελλάδας, όπως ορίζει σχετική απόφαση που έχει παρθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου.

Στην απολογία του υποστήριξε πως έχει ξεκινήσει η αποκομιδή και πως το επίμαχο διάστημα δεν υπήρχε χώρος για εναπόθεση, παρά την εντολή του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης. Ο Δήμαρχος μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος

Πριν από λίγο μάλιστα, ανακοίνωσε πως δεν θα παραστεί στον εορτασμό της Πολιούχου της πόλης του Αιγίου Παναγίας Τρυπητής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαμορφωθείσα κατάσταση με την αποκομιδή των απορριμμάτων και τη μη εφαρμογή του νόμου και των διοικητικών πράξεων. Με τον δέοντα  σεβασμό απέναντι στους δημότες και στη γιορτή της πόλης μας, εύχεται σε όλους χρόνια πολλά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr