background img
banner
banner

“Rampage” και “Ποτέ δεν ήσουν εδώ”, οι επόμενες προβολές στον Απόλλωνα

Η νέα εβδομάδα φέρνει δύο πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες στην οθόνη του Απόλλωνα! Η περιπέτεια φαντασίας με πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Τζόνσον και το βραβευμένο στο φεστιβάλ Καννών «Δεν ήσουν ποτέ εδώ» με το Χοακίν Φίνιξ σε μια συγκλονιστική ερμηνεία.    

“Rampage: Το Απόλυτο Χάος”: Ο επιστήμονας πρωτοζωολόγος Ντέιβις Οκόγιε (Ντουέιν Τζόνσον), ένας άνδρας που κρατάει τον κόσμο σε απόσταση, μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον Τζορτζ, έναν εντυπωσιακά έξυπνο γορίλα τον οποίο φροντίζει από τη γέννησή του. Αλλά ένα παράνομο γενετικό πείραμα που πήγε στραβά μεταμορφώνει τον πράο γορίλα σε ένα οργισμένο τέρας.

Τα πράγματα θα χειροτερέψουν, όταν σύντομα αποκαλύπτεται πως υπάρχουν και άλλα ζώα-κυνηγοί που έχουν τροποποιηθεί με παρόμοιο τρόπο. Καθώς τα προσφάτως δημιουργημένα τέρατα διασχίζουν την Βόρεια Αμερική καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα τους, ο Οκόγιε συμμαχεί με έναν αναξιόπιστο γενετικό μηχανικό για να φτιάξουν ένα αντίδοτο, μέσα σε ένα πεδίο μάχης που συνεχώς χειροτερεύει, όχι μόνο για να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή, αλλά και για να σώσει το τρομακτικό τέρας που ήταν κάποτε φίλος του.

Σκηνοθεσία: Μπραντ Πέιτον, Ηθοποιοί: Ντουέιν Τζόνσον, Ναόμι Χάρις, Μαλίν Άκερμαν, Τζέικ Λέισι,Τζο Μανγκανιέλο, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν.

Διάρκεια: 107 Λεπτά

“Δεν Ήσουν Ποτέ Εδώ”: Βετεράνος πεζοναύτης, αντικοινωνικός και με ψυχολογικά προβλήματα, αναλαμβάνει έναντι αμοιβής να σώζει κορίτσια που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικού εμπορίου και να τα επιστρέφει στις οικογένειές τους. Η φαινομενικά απλή υπόθεση εντοπισμού της ανήλικης κόρης ενός Νεοϋορκέζου Γερουσιαστή, τον οδηγεί σε ένα θανάσιμο δίκτυο διαφθοράς που αγγίζει υψηλά πολιτικά κλιμάκια.

Διάρκεια: 90 Λεπτά Σκηνοθεσία: Λιν Ράμσεϊ Ηθοποιοί: Χοακίν Φίνιξ, Τζούντιθ Ρόμπερτς, Εκατερίνα Σαμσόνοφ

Πρόγραμμα προβολών – Πέμπτη 19/4 έως Τετάρτη 25/4:

  • “Rampage: Το Απόλυτο Χάος” 19:30 – είσοδος 5 ευρώ
  • «Δεν Ήσουν Ποτέ Εδώ»: 21:30 – είσοδος 5 ευρώ

*Τη Δευτέρα 23/4 το πρόγραμμα λόγω κινηματογραφικής λέσχης διαμορφώνεται ως εξής:

  • “Rampage: Το Απόλυτο Χάος” 19:30
  • Κινηματογραφική Λέσχη – «Πλατεία Αμερικής» : 21:30 (είσοδος για μέλη δωρεάν, μη μέλη 4 & 3 ευρώ)

 

 


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr