background img
banner
banner

Σεμινάριο για την προβολή των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Ενδιαφέρον σεμινάριο για επιχειρήσεις πραγματοποιείται την προσεχή Δευτέρα 23 Απριλίου, από τις 5.00 ως τις 7.00 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης». Η iDialogue, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, αγκαλιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά την ανάγκη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων εν έτη 2018, να προβάλλουν τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μέσω των socialmedia.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου επιτυχημένου κύκλου σεμιναρίων για τα Social Media και το Διαδίκτυο με τίτλο «Socialize your Business: Τα social media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία», ο δεύτερος κύκλος ξεκινάει από το Αίγιο την προσεχή.

Όπως τονίζεται από την iDialogue, ΄΄αυτή τη φορά βρισκόμαστε σε 5 νέες, διαφορετικές περιοχές με σκοπό να ενημερώσουμε και να επιμορφώσουμε τους κατοίκους κάθε πόλης και ιδιαιτέρως τους επαγγελματίες προκειμένου να μπορέσουν να προβάλουν τις επιχειρήσεις τους και να έχουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Η θεματολογία των σεμιναρίων θα είναι σχετική με το: Πώς χρησιμοποιείται το Internet Marketing στην ελληνική επιχείρηση το 2018, πώς να κινηθείτε στα Social Media (Facebook, Youtube). Τι περιεχόμενο να ανεβάσετε στο Facebook. Πώς να μετράτε την αποτελεσματικότητά του, καμπάνιες Facebook Ads και έξυπνη προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος. Γιατί τα social media είναι οι νέοι πρωταγωνιστές στην εταιρική επικοινωνία, Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Instagram και το Twitter προς όφελος του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Σε μία εποχή, όπου το διαδίκτυο έχει αναχθεί σε καθημερινή ανάγκη, ως ένα χρήσιμο εργαλείο χαμηλού κόστους, η iDialogue με αποκλειστικό Χορηγό την Ολυμπία Οδό, βρίσκεται δίπλα σας για ακόμη μία φορά!

Το σεμινάριο στο Αίγιο πραγματοποιείται με την Υποστήριξη του Πολιτιστικού Κέντρου Αλέκος Μέγαρης, της Inter Media KT καθώς και των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Innovation Group και Contact Pigeon.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στα σεμινάρια είναι η εγγραφή σας στο διαδικτυακό ιστότοπο www.socializeyourbusiness.gr μέχρι τις 20 Απριλίου 2018’’.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr