background img
banner
banner

Σκηνοθέτησε ληστεία για να δει πως θα αντιδράσει ο πατέρας του

ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Ήταν λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Μ. Παρασκευής, όταν το τμήμα  Ασφάλειας του Αιγίου, δέχθηκε τηλεφώνημα από γνωστό βιοτέχνη επίπλων της πόλης μας, πως χτύπησε ο συναγερμός της οικίας του και ανησυχεί γιατί ήταν εντός αυτής ο 29χρονος γιος του, μόνος του.

Αμέσως, έσπευσαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις τόσο από την Αιγιάλεια όσο και από την Πάτρα, η ομάδα ΔΙΑΣ και η ΟΠΚΕ. Μπαίνοντας στο σπίτι, βρήκαν ένα ρόπαλο, αλλά μόνο τη λαβή του, κατεστραμμένα έπιπλα και κηροπήγια, περπατησιές με λάσπες αλλά καμία παραβίαση.

Όπως διαπίστωσαν οι ιδιοκτήτες του σπιτού, έλειπαν 1.000 ευρώ σε μετρητά και όλα τα κοσμήματα της οικογένειας. Από το σπίτι έλειπε και ο γιος και το μυαλό όλων πήγε στην απαγωγή. Ωστόσο, οι άντρες της Ασφάλειας, διαπίστωσαν ότι ο 29χρονος, ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή.

Με αυτό το δεδομένο και εφόσον δεν υπήρχε παραβίαση της οικίας, αναζητήθηκε ο γιος, ο οποίος βρέθηκε ξημερώματα Μ. Σαββάτου στην Παλαιά Εθνική Οδό στο Λαμπίρι, έχοντας μαζί του τα κοσμήματα και τα χρήματα.

Ο ίδιος δικαιολόγησε την πράξη του αυτή, ως τιμωρία απέναντι στον πατέρα του γιατί ήθελε να δει πως θα αντιδράσει στην περίπτωση που τον έψαχναν τα κανάλια. Σχηματίστηκε δικογραφία για υφαίρεση αντικειμένων και ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr