background img
banner
banner

Στην Ένωση ο Φωτήλας με μήνυμα στήριξης του αγροτικού εισοδήματος

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, στην Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών – μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες συνεταιριστικής βάσης – ώστε να ενημερωθεί για την πορεία των αγροτικών προϊόντων της ανατολικής Αιγιάλειας αλλά και των προβλημάτων που βιώνουν οι αγρότες.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στο πλαίσιο των στόχων που έχει θέσει ο Ιάσονας Φωτήλας να ενημερωθεί ώστε να προαχθεί η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και η αύξηση του εισοδήματος των Αχαιών με αιχμή το τρίπτυχο αγροτοδιατροφικός τομέας, τουρισμός, τεχνολογία.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συζήτηση για τις τελευταίες δυσμενείς ως φαίνεται εξελίξεις που αφορούν στην αναδιάρθρωση της σταφίδας – ενός προϊόντος κατά 90% εξαγώγιμου – για την επιτυχή πορεία της οργάνωσης των αγροτών στις Ευρωπαϊκές αγορές.

Επίσης ο βουλευτής ενημερώθηκε για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται στον τομέα του ελαιόλαδου και την προσπάθεια που γίνεται για να δοθεί επιτέλους και σε αυτό το προϊόν η αξία που του αναλογεί.

Επιπροσθέτως, ο Ιάσονας Φωτήλας συζήτησε με τον Πρόεδρο, τον Διευθυντή και τον Αντιπρόεδρο της εταιρείας μία σειρά αγροτικών ζητημάτων με τα οποία επισταμένα θα ασχοληθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα μέσω του κοινοβουλευτικού του έργου όπως η ασφάλιση των αγροτών, η υψηλή φορολογία και η κακή κατάσταση του Αγροτικού δικτύου μετά την μείωση των χρημάτων στους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τέλος, επισκέφτηκε τους χώρους της οργάνωσης, μίλησε με πλήθος παραγωγών και τόνισε πώς ήταν, είναι και θα παραμείνει συμπαραστάτης του αγρότη – όπου και όταν αυτό κριθεί σκόπιμο


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr