background img
banner
banner

“Ζεσταίνεται” η αγορά ενόψει του Πάσχα

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΧΘΕΣ Η ΚΙΝΗΣΗ – ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ

Σε εορταστικούς πασχαλινούς ρυθμούς κινείται η αγορά του Αιγίου, με την κίνηση να παρουσιάζει μία ενθαρρυντική αύξηση, ιδίως από χθες Μεγάλη Τετάρτη. Σε αυτό συνετέλεσε η καταβολή του δώρου αλλά και η άφιξη των επισκεπτών, με τους κεντρικούς δρόμους της πόλης χθες να είναι γεμάτοι κόσμο.

Βεβαίως, από την αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας η κίνηση ήταν «μουδιασμένη» χωρίς να αποδίδει τα προσδοκώμενα, πλην όμως, ο καλός καιρός φαίνεται πως συντελεί στο να υπάρξει μία άνοδος, με τις εκτιμήσεις για το πώς θα κινηθούν οι τζίροι στην φετινή πασχαλινή αγορά, να είναι πιο ασφαλείς από σήμερα Μ. Πέμπτη, δεδομένου ότι πολλοί είναι αυτοί που αφήνουν τα ψώνια τους για την τελευταία στιγμή.

Επιπλέον, αυτό που παρατηρούν από χθες οι έμποροι είναι ότι υπάρχει μεν πολύς κόσμος στους εμπορικούς δρόμους του Αιγίου, ωστόσο οι περισσότεροι προχωρούν σε έρευνα αγοράς και λιγότεροι σε αγορές. ΄΄Η κίνηση έχει αυξηθεί, έχουμε επισκέπτες, υπάρχει διάθεση ωστόσο δεν γνωρίζουμε πώς θα διαμορφωθεί. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι έμποροι του Αιγίου έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν όμορφες βιτρίνες βάζοντας τον κόσμο στο εορταστικό κλίμα, ενώ διαθέτουν πολλά και ποιοτικά είδη, σε εξαιρετικά καλές τιμές, πολύ καλύτερες από τα πολυκαταστήματα των γειτονικών πόλων΄΄, επισήμανε στo Protionline.gr  η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Μαίρη Χρονοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι η αγορά του Αιγίου λειτουργεί υπό εορταστικό ωράριο, ως εξής: Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου τα καταστήματα θα λειτουργήσουν με συνεχές ωράριο από τις 8.30 το πρωί ως τις 9.00 το βράδυ. Επίσης, την Μεγάλη Παρασκευή θα ανοίξουν στις 12.00 το μεσημέρι και θα κλείσουν στις 6.30 το απόγευμα. Το Μεγάλο Σάββατο 7 Απριλίου η αγορά θα είναι ανοιχτή από τις 9.00 το πρωί ως τις 5.00 το απόγευμα. Την Κυριακή και την Δευτέρα του Πάσχα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, όπως επίσης και την Παρασκευή 13 Απριλίου όπου εορτάζεται η Πολιούχος του Αιγίου Παναγία Τρυπητή.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr