background img
banner
banner

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Την Κυριακή οι αγώνες ανόδου και παραμονής

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΑΡΓΥΡΑ, ΑΙΓΕΙΡΑ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Στην 3η αγωνιστική εισέρχονται τα παιχνίδια για την παραμονή στη Β΄ κατηγορία. Η προηγούμενη 2η αγωνιστική την περασμένη Τετάρτη, συγκέντρωσε τα οφέλη στην ομάδα της Αργυράς. Πήρε τη νίκη 1-0 στις Καμάρες από τον Αχιλλέα και σε συνδυασμό την ισοπαλία στην Αιγείρα ανάμεσα σε Θύελλα και Αναγέννηση, δημιούργησε και πάλι μια απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της.
Η Αργυρά πρωτοπόρος της βαθμολογίας των αγώνων play out, θα παραμείνει εκτός έδρας, φιλοξενούμενη αυτή τη φορά στην Άβυθο από την Αναγέννηση. Για τους γηπεδούχους που έχουν μόλις ένα βαθμό στο …λογαριασμό τους, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, ώστε να ελπίζουν και να αισιοδοξούν για μια καλύτερη συνέχεια.
-Πάλι στο γήπεδό της θα αγωνιστεί η Αιγείρα. Μετά την ισοπαλία 1-1 με την Αναγέννηση, βάζει στόχο για κάτι καλύτερο αυτή τη φορά απέναντι στον Αχιλλέα, αφού η εκτός έδρας νίκη της 4-1 την πρεμιέρα σε βάρος της Αργυράς, δεν έτυχε ανάλογης συνέχειας.

Επόμενη 3η αγωνιστική
Κυριακή 20/05 -18:00
Αναγέννηση – Αργυρά
Αιγείρα – Αχιλλέας
Βαθμολογία play out (2 αγ.)
Ομάδες βαθ γκολ Αργυρά 8 2-4
Αχιλλέας 4 1-1
Αιγείρα 4 5-2
Αναγέννηση 1 1-2

Τα υπόλοιπα παιχνίδια play out
4η αγωνιστική
Αργυρά – Αναγέννηση
Αχιλλέας – Αιγείρα
5η αγωνιστική
Αιγείρα – Αργυρά
Αχιλλέας – Αναγέννηση
6η αγωνιστική
Αργυρά – Αχιλλέας
Αναγέννηση – Αιγείρα

Την Κυριακή η συνέχεια στα play off της Β΄
Για την άνοδο στην Α΄ κατηγορία, την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί το 2ο της σειράς παιχνίδι, ανάμεσα στα σωματεία που κατέλαβαν την 4η θέση στον όμιλό τους.
Το Ζαβλάνι έχοντας επικρατήσει 2-0 σε βάρος του Φοίνικα στην πρεμιέρα, θα διεκδικήσει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα με την Δόξα Χαλανδρίτσας, στο γήπεδο Βραχνεΐκων.
2η αγωνιστική
Κυριακή 20/05 -18:00
Ζαβλάνι – Δόξα Χαλ. (Βραχνέικα)
Βαθμολογία play off
Ομάδες αγ. βαθ. γκολ
Ζαβλάνι 1 3 2-0
Δόξα Χαλ. 0 0
Φοίνικας 1 0 0-2


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr