background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Η Θύελλα Αιγίου παίζει Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΑΛΙΣΣΟΥ

Στον πόντο οι τρεις πρωτοπόροι στη μάχη για την παραμονή, με τον 4ο Φωστήρα που παραμένει χωρίς βαθμό, να κάνει από τώρα σχέδια και προγραμματισμό για την Β΄ κατηγορία.

Η ομάδα της Οβρυάς έχοντας γνωρίσει την ήττα στην πρεμιέρα από τον Λέοντα και στη συνέχεια από τη Θύελλα Αιγίου, έχει ξεγράψει από τώρα οποιαδήποτε πιθανότητα για την παραμονή. Ευτυχώς που υπήρξαν κάποιοι οι οποίοι στήριξαν την ομάδα πριν τα παρατήσει, όπως ο προπονητής Μάριος Καπετανάκης, ώστε να εξακολουθήσει ο Φωστήρας να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια στις τελευταίες του αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Πλέον τον λόγο για την παραμονή τους στην κατηγορία, έχουν τα άλλα 3 σωματεία, που θα τα δώσουν όλα ώστε να αποφύγουν εκτός από την Φωστήρα, την μια ακόμα θέση η οποία οδηγεί στον υποβιβασμό.
Για την Θύελλα Αιγίου καθοριστικά είναι τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν με τον Λέοντα Αλισσού. Το επόμενο την Κυριακή στο Στάδιο Αιγίου και το μεθεπόμενο την Τετάρτη στον Αλισσό.
Ήδη ο Λέων έχει προβάδισμα ενός βαθμού, θα επιδιώξει να μην χάσει στο Αίγιο και να εκμεταλλευτεί στη συνέχεια το πλεονέκτημα έδρας που θα του δοθεί αμέσως μετά.

Η Θύελλα …πάτησε το Δημοτικό Στάδιο την περασμένη Τετάρτη με τον Φωστήρα, αρέσκεται στις μεγάλες διαστάσεις των αγωνιστικών χώρων, θα αναζητήσει την ουσία στις φάσεις που θα δημιουργήσει στην απέναντι εστία, αφού με μόνο κέρδος τις εντυπώσεις και χωρίς αποτέλεσμα, δεν …αυγατίζει η βαθμολογία.
Μετά το 4-0 απέναντι στον Φωστήρα, ο Κυριάκος Αθανασίου ξεκούρασε κάποιους παίκτες για να διατηρήσει την φρεσκάδα της ομάδας του για την σημαντική Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Λέοντα.
Ευκολότερο αναμένεται στο άλλο παιχνίδι το έργο του Πήγασου, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Φωστήρα, στην Οβρυά.

Επόμενη 3η αγωνιστική
Κυριακή 13/05 -18:00
Θύελλα Αιγίου – Λέων: Ανδριανός
Φωστήρας – Πήγασος: Μιχαλόπουλος
Βαθμολογία play out σε 2 αγ
Ομάδες βαθ γκολ
Πήγασος 9 3-1
Λέων Αλισσού 8 1-0
Θύελλα Αιγίου 7 5-3
Φωστήρας 0 0-5

Καλείται να κρατήσει και στη Θύελλα Π. ο Πανμοβριακός – Αναγέννηση Π. – Αετός Π. το άλλο παιχνίδι
Δυο νίκες, δυο ισοπαλίες στα παιχνίδια που προηγήθηκαν για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Από μια νίκη έχουν η Θύελλα Π. με τον Πανμοβριακό, οι οποίοι και θα τεθούν το Σάββατο αντιμέτωποι στο γήπεδο της Θύελλας.
Η ομάδα του Ριόλου έχει ποιότητα και εμπειρία, τελείωσε 0-0 το προηγούμενο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Αετό Π., ενδιαφέρεται περισσότερο να αποφύγει την ήττα, αφού θα έχει παίξει δυο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, διατηρώντας το βαθμολογικό πλεονέκτημα.
Στο άλλο παιχνίδι η Αναγέννηση υποδέχεται τον Αετό Π., με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, διαφορετικά θα παραμείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας μέχρι τώρα έναν βαθμό.

Επόμενη 3η αγωνιστική
Σάββατο 12/05 -18:00
Θύελλα Π. – Πανμοβριακός: Παπαδόπουλος
Αναγέννηση – Αετός Π.: Χρονάς
Βαθμολογία play off σε 2 αγ
Ομάδες βαθ. γκολ
Πανμοβριακός 8 2-0 Θύελλα Π. 4 2-1
Αετός Π. 4 0-1
Αναγέννηση Π. 1 1-3


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr