background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – PLAY OUT : «Σαφάρι» για Λέοντα στον Αλισσό η Θύελλα Αιγίου

ΑΓΩΝΑΣ «ΚΛΕΙΔΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τη μισή τους διαδρομή έχουν διανύσει οι αγώνες play out στον όμιλο της Α΄ κατηγορίας, με το σίγουρο μέχρι στιγμής αποτέλεσμα να είναι ο υποβιβασμός του Φωστήρα και μαθηματικά.
Μια ακόμα ομάδα λείπει για να συμπληρώσει το «ζευγάρι» που θα …φύγει για την Β΄ κατηγορία, θέση που ούτε να το σκέφτονται δεν θέλουν να πάρουν στην κατοχή τους οι υπόλοιποι τρεις.
Έχοντας τεθεί εκτός συναγωνισμού η ομάδα της Οβρυάς, Πήγασος, Θύελλα Αιγίου και Λέων Αλισσού, ρίχνουν το ιδιαίτερο βάρος στα μεταξύ τους παιχνίδια, εκεί όπου οι βαθμοί θα αποδειχθούν στον στόχο της παραμονής πολύτιμοι.

Στον Αλισσό τα σπουδαία

Έτσι λοιπόν το μεγάλο ενδιαφέρον της 4ης αγωνιστικής, συγκεντρώνεται στο παιχνίδι ανάμεσα στον Λέοντα και την Θύελλα Αιγίου στο γήπεδο Αλισσού.
Ο Λέων μετά την ήττα 0-2 που γνώρισε στο Στάδιο Αιγίου, θα χρειαστεί οπωσδήποτε τη νίκη. Αν δεν την πετύχει, η ομάδα του Αιγίου με άλλο αποτέλεσμα θα τεθεί ως ένα από τα φαβορί για την παραμονή στην κατηγορία.
Ακόμα όμως και να γνωρίσει την ήττα η Θύελλα, θα έχει μια ακόμα ευκαιρία την μεθεπόμενη αγωνιστική στο Αίγιο, υποδεχόμενη τον Πήγασο. Εκεί θα πρέπει να διεκδικήσει τη νίκη, υποχρεώνοντας έτσι την ομάδα του Μπεγουλακίου να τα δώσει όλα στο φινάλε απέναντι στον Αλισσό, ώστε να μην αποδειχθεί «θύμα» σ’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Αθανασίου: «Διεκδικούμε κάτι θετικό»

Για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των play out, ο προπονητής της Αιγιώτικης ομάδας Κυριάκος Αθανασίου δήλωσε: «Το παιχνίδι στον Αλισσό είναι οριακό και για τους δυο αντιπάλους. Θεωρώ ότι προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Τα παιδιά ακολουθώντας με συνέπεια και όρεξη το πρόγραμμα προπόνησης, βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα. Έχουν αποδείξει ότι μπορούν στα δύσκολα.
Ζυγίζοντας τις δυνατότητές μας, πιστεύω ότι είμαστε σε θέση να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ μας βολεύει και η ισοπαλία. Το γήπεδο Αλισσού μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, θα επιδιώξουμε να το εκμεταλλευτούμε».
Φαβορί ο Πήγασος με Φωστήρα
Το πάλεψε δυνατά παρά τα προβλήματά του ο Φωστήρας. Ειδικά στα δυο παιχνίδια που έδωσε στην Οβρυά, διεκδίκησε με καλές πιθανότητες ένα θετικό αποτέλεσμα τόσο από τον Λέοντα, όσο και από τον Πήγασο.
Πλέον η προηγούμενη αγωνιστική τον έθεσε εκτός μάχης και κατηγορίας και μαθηματικά.
Χωρίς κίνητρο θα φιλοξενηθεί τώρα στο Σαραβάλι από τον Πήγασο, με τους γηπεδούχους να είναι το λογικό φαβορί της συνάντησης.

Επόμενη 4η αγωνιστική
Κυριακή 20/05 -18:00
Πήγασος – Φωστήρας
Λέων – Θύελλα Αιγίου
Βαθμολογία play out σε 3 αγ
Ομάδες βαθ γκολ
Πήγασος 12 6-2
Θύελλα Αιγίου 10 7-3
Λέων Αλισσού 8 1-2
Φωστήρας 0 1-8
Τα υπόλοιπα παιχνίδια για την παραμονή
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Θύελλα Αιγίου – Πήγασος, Λέων – Φωστήρας
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πήγασος – Λέων, Φωστήρας – Θύελλα Αιγίου


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr