background img
banner
banner

Ανακαινίστηκε ο Παιδικός Σταθμός στη Μυρτιά

ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΠΔΔ

Έτοιμος να υποδεχτεί τους νέους του μαθητές είναι ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός στη Μυρτιά Αιγίου ύστερα από την ανακαίνιση που πραγματοποιήθηκε.

Το έργο περιλαμβάνει αναγκαίες παρεμβάσεις για τη συντήρηση και την επισκευή του δημοτικού παιδικού σταθμού, με γνώμονα την ασφάλεια και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών σε έναν σύγχρονο και λειτουργικό χώρο.

Η ανακαίνιση του Παιδικού Σταθμού της Μυρτιάς ήταν μια επιτακτική ανάγκη, καθώς εκτός από το αισθητικό κομμάτι, που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους μικρούς μαθητές, πραγματοποιήθηκαν εργασίες που ήταν απολύτως απαραίτητες για τη λειτουργία του σχολείου.

Με την πολύτιμη βοήθεια του ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιαλειάς ο Παιδικός Σταθμός της Μυρτιάς εξοπλίστηκε με καινούργιο κλιματιστικό, με νέα τραπεζάκια και καθισματάκια ενώ μπήκαν και κάγκελα στα παράθυρα μιας και το συγκεκριμένο σχολείο είχε γίνει στόχος διαρρηκτών στο παρελθόν.  Επίσης όσον αφορά τον εξοπλισμό το σχολείο απέκτησε και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Τέλος οι δύο δασκάλες και η διευθύντρια του σχολείου ανέλαβαν το αισθητικό κομμάτι και ζωγράφισαν τόσο την αίθουσα όσο και το εξωτερικό του σχολείου δημιουργώντας ένα όμορφο κλίμα για τους μικρούς μαθητές.

 

 


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr