background img
banner
banner

«Ανοιχτές Πόρτες» το Σάββατο 26 Μαΐου

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ  ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ

Μία μοναδική γευστική και ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας στην εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες», η οποία διοργανώνεται συλλογικά από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών της χώρας και τα επισκέψιμα οινοποιεία – μέλη τους.

΄΄Προγραμματίστε τη δική σας διαδρομή και σε μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα ελάτε στα οινοποιεία της Αιγιάλειας. Αυτό το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε ποικίλες δραστηριότητες, ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και άλλες εκπλήξεις. Η είσοδος στα οινοποιεία το διήμερο 26-27 Μαΐου θα είναι ελεύθερη΄΄, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Ανοιχτή εκδήλωση γευσιγνωσίας αυτό το Σάββατο από έξι οινοποιεία της Αιγιάλειας

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 26 Μαΐου οργανώνεται στην παραλία Αιγίου από έξι οινοποιεία της Αιγιάλειας ανοιχτή εκδήλωση γευσιγνωσίας, γνωριμίας με τα μοναδικά κρασιά των πλαγιών της Αιγιάλειας και μύησης στο μαγικό κόσμο του κρασιού. Συμμετέχουν 6 οινοποιεία: Αχαιών Οινοποιητική, Εδανός Οινοποιητική, Οινοποιείο Καρανικόλας, Οινοποιείο Κροκιδάς Οινοποιείο Τετράμυθος και Cavino.

Το κοινό θα δοκιμάσει τα κρασιά των οινοποιείων αλλά και θα ενημερωθεί για τα Οινοξένεια, έναν πολυδιάστατο θεσμό όπου με οδηγό το κρασί οι επισκέπτες και το οινόφιλο κοινό θα συμμετέχουν και φέτος, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, σε μια γιορτή για τα εκλεκτά κρασιά, τον ιδιαιτέρως χαρισματικό αμπελώνα και τη γαστρονομία της περιοχής. Επίσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία με την εγγραφή τους στο mailing list των Οινοξενείων εκείνη την ημέρα να συμμετέχουν σε διαγωνισμό με κλήρωση έξι φιαλών από τα οινοποιεία που συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση υλοποιείται με την υποστήριξη της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Τόπος: Παραλία Αιγίου. Ώρα έναρξης: 20:00. Συμμετοχή: Δωρεάν .


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr