background img
banner
banner

Δεν θέλει να αντικαταστήσει τον αντιπρόεδρο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΒΑΡΔΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Συνεδρίασε, χθες το μεσημέρι, το διοικητικό συμβούλιο του Νομικού Προσώπου “Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας” με κύριο θέμα, στην ημερήσια διάταξη, την επικύρωση του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάπλαση του γηπέδου Πλαστήρα και την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο.
Το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία με τις αντιδράσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης, για τη μικρή έκπτωση που δόθηκε κάτι για το οποίο έχει απαντήσει ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου και στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν ρωτήθηκε.

Η συνεδρίαση, για άλλη μια φορά, έγινε χωρίς την παρουσία του αντιπροέδρου Περικλή Παπαγιαννακόπουλου, ο οποίος έχει δώσει την παραίτησή του στο Χρήστο Σπηλιωτόπουλο προ διμήνου.

Αναπληρωτής του αντιπροέδρου είναι ο δημοτικός σύμβουλος Στράτος Βαρδάκης, ο οποίος κλήθηκε τη Δευτέρα από υπάλληλο της Υπηρεσίας του Νομικού Προσώπου να καλύψει τη θέση με τη συμμετοχή του στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.

Ο Βαρδάκης, όμως με επιστολή του χθες το πρωί προς τον πρόεδρο και το Δ.Σ., παραιτήθηκε από αναπληρωματικός, εξηγώντας πως από τη στιγμή που ο δήμαρχος έχει ζητήσει την παραίτηση Σπηλιωτόπουλου από την προεδρία, δεν υφίσταται λόγος για τον ίδιο ανάληψης της θέσης του αντιπροέδρου.

Με αυτό το δεδομένο και εφόσον θα πρέπει άμεσα να βρεθεί αντικαταστάτης του παραιτηθέντος αντιπροέδρου και αυτός πρέπει να είναι δημοτικός σύμβουλος, το “μπαλάκι” επιστρέφει στο δήμαρχο Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλο, που θα πρέπει να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας , ξεκαθαρίζοντας έτσι για το αν εμμένει ή όχι στην παραίτηση που είχε ζητήσει από τον Σπηλιωτόπουλο.
Πάντως ο Χρήστος Σπηλιωτόπουλος συνεχίζει κανονικά το έργο του στο Νομικό Πρόσωπο και μάλιστα έχει προαναγγείλει εγκαίνια του Κολυμβητηρίου για τις 27 Μαΐου , έχοντας ολοκληρώσει όλες τις εργασίες και αδειοδοτήσεις που χρειάζονται, ώστε η πάλαι ποτέ έρημη εγκατάσταση να λειτουργήσει όπως αρχικά σχεδιάστηκε.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr