background img
banner
banner

Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά του Λάμπη Παπαδόπουλου εις βάρος του Εμπορικού

ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ…

Εκδικάστηκαν χθες τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος ζητώντας να ανασταλεί η εκτέλεση της απόφασης του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου δια της οποίας καθαιρέθηκε από πρόεδρος, ισχυριζόμενος ότι αυτό έγινε αντικαταστατικά.

Μετά από δύο αναβολές, η υπόθεση έφτασε τελικά χθες στα δικαστικά έδρανα. Από την κάθε πλευρά εξετάστηκε ένας μάρτυρας, εκ μέρους του πρώην προέδρου ο Νίκος Παπαδόπουλος και εκ μέρους του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου η αντιπρόεδρος Ντία Παναγοπούλου, ενώ σε ό,τι αφορά την απόφαση, αναμένεται να εκδοθεί σε διάστημα ενός μηνός περίπου.
Υπενθυμίζεται ότι για την καθαίρεση του κ. Παπαδόπουλου από την προεδρία, τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου είχαν επικαλεστεί μεταφορά μεγάλων χρηματικών ποσών του συλλόγου σε λογαριασμό συγγενικού του προσώπου, σκισμένα εντάλματα στα βιβλία και στοιχεία του ταμείου, δημιουργία δεύτερης σφραγίδας, έκδοση εντάλματος πληρωμής για δαπάνη γεύματος παρότι το ποσό κατέβαλαν οι ίδιοι οι παρευρισκόμενοι, εξόφληση τιμολογίων μεγάλων ποσών χωρίς έγκριση από το Δ.Σ, εξόδων που δεν προβλέπονται να καλύπτονται από το καταστατικό του Συλλόγου και χρηματικό έλλειμμα στο Ταμείο του Συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαδόπουλος χαρακτήρισε αντικαταστατική την απόφαση της 30ής Οκτωβρίου που ελήφθη προ ημερησίας παρότι αυτό δεν προβλέπεται, τονίζοντας πως στηρίχθηκε σε φήμες και μόνον, αναφέροντας ακόμη πως τα εντάλματα ήταν εγκεκριμένα.

Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος ανέθεσε σε ορκωτό λογιστή τον έλεγχο των βιβλίων του επί προεδρίας Παπαδόπουλου, ωστόσο ο καθαιρεθείς πρόεδρος, με δεύτερα ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία επίσης συζητήθηκαν χθες, ζήτησε να ορίσει το Δικαστήριο ανεξάρτητο λογιστή για τον έλεγχο…


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr