background img
banner
banner

Ενημέρωση ΚΚΕ για τα απορρίμματα

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΜΑ

Η ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει ομιλίες και περιοδείες με σκοπό την ενημέρωση των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων συνολικά για τις θέσεις του ΚΚΕ σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων.

Σήμερα Πέμπτη 24 Μάη, στις 12.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στις διοικητικές και τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου στο Αίγιο και στις 9.00 μμ στον ΣΜΑ Τέμενης με επικεφαλής τον Χρήστο Λαϊνά μέλος της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Αιγιάλειας. Αύριο Παρασκευή 25 Μάη, στις 7.30μ.μ., στην πλατεία Δεξαμενής – Καφενείο Σκαρτσίλα -στο Αίγιο ομιλία με τον Κώστα Κοτσιλιάνο, στέλεχος του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Στις 8.00 μμ στα Σελιανίτικα στο καφενείο Ευσταθίου ομιλία με την Ειρήνη Αρμενάκα, μέλος της ΕΠ Δυτ. Ελλάδας και του Τομ. Γραφείου Αχαΐας του ΚΚΕ.

Μεθαύριο Σάββατο 26 Μάη, στις 8.00μ.μ., στο Διακοπτό ομιλία με τον Χρήστο Λαϊνά μέλος της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Αιγιάλειας. Στις 8.00μμ στο καφενείο Κυριακόπουλου στην Άκολη ομιλία με τον Κώστα Κοτσιλιάνο, στέλεχος του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Τέλος, την Κυριακή 27 Μάη, στις 8:00 μμ στη Ροδιά ομιλία με τον Χρήστο Απόκη, μέλος της ΕΠ Δυτ. Ελλάδας του ΚΚΕ. Στις 8.00 στην Κουλούρα ομιλία με τον Χρήστο Λαϊνά μέλος της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Αιγιάλειας.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr