background img
banner
banner

«Ενωμένοι και ανανεωμένοι»

Του Ιάσονα Φωτήλα- Βουλευτής Αχαΐας – αναπληρωτής
Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας

Την Κυριακή, 13 Μαΐου, η Νέα Δημοκρατία πραγματοποίησε εκλογές για την εκλογή αιρετών διοικήσεων στις δημοτικές (ΔΗΜ.Τ.Ο) και νομαρχιακές (ΝΟΔΕ) οργανώσεις μας ανά την χώρα. Στην Αχαΐα, χιλιάδες μέλη της παράταξής μας, παλιά και νέα, προσήλθαν στις κάλπες για την εκλογή των νέων οργάνων. Ήταν μία πρωτοφανής, συμμετοχική δημοκρατική διαδικασία για τη μεγάλη φιλελεύθερη και λαϊκή παράταξή μας, ένα «μελίσσι δημοκρατίας των μελών μας» όπως το αποκαλώ.
Πολλοί φίλοι, μου μίλησαν για τους κινδύνους της διαδικασίας: «Μα τώρα πάτε σε εκλογές, όταν πλησιάζει το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ;» «Δεν είναι μία διαδικασία εκ των πραγμάτων διχαστική, όταν μάλιστα υπάρχουν διαφορετικοί υποψήφιοι»;
«Ναι, υπήρχαν δυσκολίες» απάντησα, «αλλά δεν με φόβισαν εξαρχής». Την πίστη μου την αντλώ από την ωριμότητα των μελών μας. Είμαι σίγουρος ότι θα εκτιμήσουν την αξία της συμμετοχής στις δημοκρατικές διαδικασίες και θα κρίνουν με την ψήφο τους ποιοι/-ες είναι ικανοί να κάνουν την παράταξή μας ακόμα μεγαλύτερη. Οι όποιες εντάσεις που τυχόν δημιουργήθηκαν μέσα στην πορεία αυτή τις θεωρώ φυσιολογικές σε ένα κόμμα με εκατοντάδες χιλιάδες μέλη! Αυτό σημαίνει άλλωστε εσωκομματική δημοκρατία: συζήτηση, διασταύρωση επιχειρημάτων και δημιουργική υπέρβαση των όποιων διαφωνιών. Και ας μην λησμονούμε πως οι δημοτικές τοπικές μας οργανώσεις στο σύνολό τους με τη δράση τους έχουν συμβάλει στην θεαματική άνοδο της Νέας Δημοκρατίας και στην εμπέδωση αισθήματος υπεροχής έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται να καταρρέει στην κοινωνία λόγω της καταστροφικής πολιτικής του σε όλους τους τομείς. Έχω εμπιστοσύνη λοιπόν στην κρίση των μελών μας.

Επιπλέον, τώρα έπρεπε να γίνουν αυτές οι εκλογές, γιατί προτού «νοικοκυρέψεις» τη χώρα, πρέπει πρώτα να «νοικοκυρέψεις» το σπίτι σου! Μετά το προγραμματικό συνέδριο του χειμώνα και τις εκλογές ανανέωσης την Κυριακή, η ΝΔ είναι έτοιμη να αναλάβει τις τύχες της χώρας. Και είμαι σίγουρος ότι η Δευτέρα μας βρίσκει και ενωμένους και ανανεωμένους, έτοιμους για το μείζον και πιο δύσκολο έργο: την απαλλαγή από την κυβέρνηση των ολετήρων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το συντομότερο δυνατόν και την έναρξη μίας νέας περιόδου ανάπτυξης για την πατρίδα μας με πρωτεργάτη τον Πρόεδρό μας – και αυριανό πρωθυπουργό – Κυριάκο Μητσοτάκη!


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr