background img
banner
banner

Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Δευτέρας από Συλλόγους και Φορείς

Όλο και περισσότεροι φορείς και σύλλογοι δηλώνουν ανοιχτά την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα στις 12.00 το μεσημέρι, στην πλατεία Αγ. Λαύρας, για το θέμα των απορριμμάτων, το οποίο αποφασίστηκε σε σύσκεψη συλλόγων και φορέων τής Αιγιάλειας, τη Δευτέρα 30 Απριλίου. Παράλληλα, καλούν τα μέλη τους και όλους τους πολίτες να δώσουν δυναμικό «παρών» αυξάνοντας έτσι την πίεση προς τους αρμόδιους, ώστε να δοθεί λύση στο τεράστιο πρόβλημα.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου συμμετέχει στο Παναιγιάλειο Συλλαλητήριο για Καθαρή και Βιώσιμη Αιγιάλεια, καλώντας τα μέλη του να κλείσουν τα ιδιωτικά τους ιατρεία την συγκεκριμένη ημέρα, από τις 11.30 το πρωί ως τις 14.00 ώστε για να παρευρεθούν στο συλλαλητήριο. ΄΄Καλούμε επίσης και όλους τους επαγγελματικούς, πολιτιστικούς, περιβαλλοντικούς συλλόγους, σωματεία και φορείς της Αιγιάλειας, να συμμετάσχουν, προκειμένου να διατρανωθεί από όλη την κοινωνία της Αιγιάλειας η βούλησή της για άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων, για μεσοπρόθεσμη διαχείριση και για οριστική επίλυση ενός χρονίζοντος σοβαρότατου για τους κατοίκους και το περιβάλλον προβλήματος΄΄, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ι.Σ.Α.

Από την πλευρά της, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων δήμου Αιγιαλείας συμμετέχει στην κινητοποίηση «για μία καθαρή πόλη», καλώντας τους γονείς να παραλάβουν τα παιδιά τους από τον χώρο του σχολείου και να παρευρεθούν μαζί στην κινητοποίηση αυτή, τονίζοντάς τους πως η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη…

Ο σύλλογος καταστημάτων εστίασης και αναψυχής του Δήμου Αιγιαλείας αγωνιώντας για την δημόσια υγεία και την έλευση επισκεπτών – τουριστών στην περιοχή μας, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τα σκουπίδια, συμμετέχει στο συλλαλητήριο της Δευτέρας 07/05/2018.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr