background img
banner
banner

Ξεχωριστή γιορτή στο κτήμα της οικογένειας Αλεξανδρόπουλου

Ήταν Μάιος του 2010 όταν ο αμπελουργός Αρίστος Αλεξανδρόπουλος και η σύζυγός του Βάσω αποφάσισαν να φτιάξουν ένα εκκλησάκι προς τιμήν του Αγίου Κωνσταντίνου, για χάρη της κόρης τους Κωνσταντίνας.
Η κατασκευή της εκκλησίας ολοκληρώθηκε την ίδια χρονιά, όμως μόλις πέρσι κατάφερε να πάρει άδεια λειτουργίας από την τοπική Μητρόπολη.


Βρίσκεται στα “πόδια” της Φτέρης, ανάμεσα σε καταπράσινους αμπελώνες, που με φροντίδα και μεράκι έχει αναπτύξει η οικογένεια Αλεξανδρόπουλου στην περιοχή.
Χτες λοιπόν για δεύτερη χρονιά στήθηκε εκεί τρικούβερτο γλέντι, προς τιμής του Αγίου αλλά και της μικρής κόρης του ζευγαριού.
Με θέα που κόβει την ανάσα και με ευνοϊκό καιρό, έγινε το πρωινό εκκλησίασμα με πολλούς φτεραίους, αλλά και φίλους της οικογένειας Αλεξανδρόπουλου να δίνουν το “παρών” . Πρώτος και καλύτερος ο πρόεδρος του Φιλοδασικού Συλλόγου Φτέρης, Βασίλης Κωστάρας που γιόρταζε και αυτός τη σύζυγό του Ελένη, που μετά το πλούσιο φαγητό ( η σούβλα να είναι καλά) έδωσε τα “ρέστα του” στο χορό.
Εκεί και η Ελένη Αρβανίτη, που γιόρταζε, επίσης ο Κώστας Σπυρόπουλος με τη σύζυγό του Δήμητρα, το δίδυμο Παναγόπουλου – Γκόφα με τις οικογένειές τους, βεβαίως ο Γιώργος Λινάρδος με την οικογένειά του και άλλοι καλοί φίλοι του Αρίστου και της Βάσως Αλεξανδροπούλου, που πλέον έχουν κάνει θεσμό τη γιορτή ανάμεσα στους αμπελώνες.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr