background img
banner
banner

Με εγγραφές της τελευταίας στιγμής ανέβηκε ο πήχης

1.236  ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η αυξημένη συμμετοχή των νεοδημοκρατών την τελευταία στιγμή, για την ανανέωση κάρτας μέλους, ανάγκασε την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος της Ν.Δ. να παρατείνει κατά μία ημέρα τις εγγραφές.

Έτσι, το σύστημα έκλεισε το Σάββατο το απόγευμα στις 7 αντί της Παρασκευής 4 Μαΐου που ήταν προγραμματισμένο. Στην Αιγιάλεια το ενδιαφέρον έγινε έντονο την τελευταία εβδομάδα και ο αρχικός “στόχος” των 600 μελών που θα έχουν δικαίωμα ψήφου την Κυριακή, σχεδόν διπλασιάστηκε.

Το Σάββατο  και όταν πια είχε κλείσει το σύστημα των εγγραφών ο αριθμός των μελών που είχαν ανανεώσει κάρτα μέλους έφτασε τους 1236 . Από το Σάββατο το βράδυ, οι υποψήφιοι πρόεδροι πλέον, Β. Σταθακάρος και Α. Σουφλή γνωρίζουν ότι οι εκλογές για την  ανάδειξη νέας διοίκησης στην Δημοτική Τοπική Οργάνωση, θα έχουν συμμετοχή, άρα και ενδιαφέρον.

Β. Σταθακάρος: Όλοι μαζί με αποφασιστηκότητα…

Με το βλέμμα στραμμένο σε ακόμα μια πιο δημιουργική θητεία, στην προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας, ο Βασίλης Σταθακάρος απευθύνει μήνυμα ενότητας και ζητά ψήφο εμπιστοσύνης για τις εκλογές της Κυριακής. Συγκεκριμένα, αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες έκδοσης και ανανέωσης της κάρτας μέλους της Ν.Δ. τόσο σε Παναιγιάλειο, όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο. Η συμμετοχή είναι εκπληκτική και ξεπέρασε και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις.
Την ερχόμενη Κυριακή, 13 Μαϊου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, πάνω οι 1.236 Αιγιαλείς καλούνται να αναδείξουν τον Πρόεδρο και τα 9 μέλη της νέας ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας, καθώς και τα νομαρχιακά κομματικά μας όργανα, όπως αυτά προβλέπονται στο αναθεωρημένο Καταστατικό μας.
Εγώ και οι συνεργάτες μου ευχαριστούμε τους εκατοντάδες Νεοδημοκράτες της Αιγιάλειας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κόμματός μας, οι οποίοι ξεπερνώντας τεχνικά και οικονομικά προβλήματα που υπήρξαν, πύκνωσαν ακόμα περισσότερο τις τάξεις της μεγάλης φιλελεύθερης-πατριωτικής παράταξής μας.
Ζητάμε εγώ και οι συνεργάτες μου την ψήφο εμπιστοσύνης σας, προκειμένου να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο την παρέμβαση και τη φωνή της Ν.Δ. στην Αιγιάλεια, να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά, περισσότερο αποφασιστικά, πολύ πιο μαχητικά τον αγώνα για να ξανακάνουμε τη Νέα Δημοκρατία Πρώτη και Καλύτερη Δύναμη στην Αιγιάλεια. Όλοι μαζί με αποφασιστικότητα για να απαλλαγούμε από την πιο επικίνδυνη και ανίκανη κυβέρνηση των μεταπολιτευτικών χρόνων, να δώσουμε και πάλι το τιμόνι της Ελλάδας στη Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σας ευχαριστώ για ακόμα μια φορά και ζητώ από όλες και όλους Ενότητα, Σοβαρότητα, Υπευθυνότητα. Εύχομαι σε όλες και όλους τους υποψηφίους υγεία και καλό αγώνα.

Άλλα 21 στελέχη στηρίζουν την υποψηφιότητα του  Βασ.  Σταθακάρου 

Εντωμεταξύ, άλλα είκοσι ένα στελέχη προστίθενται στα 40 που έχουν δει το “φως” της δημοσιότητας και στηρίζουν την υποψηφιότητα του Βασίλη Σταθακάρου, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική που έχει αποκτήσει η προσπάθεια που ξεκίνησε το 2016 για την αναγέννηση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην Αιγιάλεια.
Κατά αλφαβητική σειρά είναι οι εξής:
1. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – τ. Αντιδήμαρχος Αιγίου
2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ – Λογίστρια – Φοροτεχνικός
3. ΒΑΓΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Αγρότης-Έμπορος Αγροτικών Προϊόντων
4. ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ – Δημοτικός Σύμβουλος
5. ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Αξιωματικός Εμπορικού Ναυτικού
6. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΗΛΕΚΛΗΤΟΣ – Αγρότης
7. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – Μέλος Δ.Σ. Π.Ε.Σ.
8. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Πρόεδρος Ελληνικού Συνδέσμου Εξαγωγέων φυτικού υλικού
9. ΚΑΤΣΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – Πρόεδρος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας
10. ΚΑΦΟΥΣΙΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ – Ιατρός
11. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – τ. Νομαρχιακός Σύμβουλος
12. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – τ. Πρόεδρος Κοινότητας
13. ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – τ. Διευθυντής ΕΒΟ
14. ΜΠΕΝΤΕΒΗ ΒΑΝΑ – Φιλόλογος-Ιστορικός
15. ΜΠΕΝΤΕΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Επιχειρηματίας
16. ΠΑΝΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – τ. Πρόεδρος Τ.Ε. Ν.Δ. Ροδοδάφνης
17. ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΗΛΙΑΣ – Μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας
18. ΡΕΛΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – τ. Αντιδήμαρχος Αιγίου
19. ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – π. Πρόεδρος Παραλίας Πλατάνου
20. ΤΟΧΜΙΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ – Πολιτ.Μηχανικός-π. Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου
21. ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Έμπορος


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr