background img
banner
banner

Με κέφι και πολλά δρώμενα το “Νέο Σαλμενίκο”

ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Για 6η συνεχόμενη χρονιά η Πρωτομαγιά γιορτάστηκε από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο “Νέο Σαλμενικό” , με λουλούδια, κέφι, καλή διάθεση χορό αλλά και δρώμενα για μικρούς και μεγάλους.

Το ραντεβού είχε δοθεί στον περιβάλλοντα χώρο του Συλλόγου το πρωί της Πρωτομαγιάς που από πολύ νωρίς προσήλθαν   οι πιστοί του καθιερωμένου πλέον γλεντιού .

Από μια γιορτή της Πρωτομαγιάς δε θα μπορούσε να λείπει και ο διαγωνισμός  για καλύτερο μαγιάτικο στεφάνι που φτιάχτηκε εκεί. Επίσης τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν παίζοντας με τον κλόουν αλλά και στην παιδική χαρά.  Άλλη μια δραστηριότητα που έλαβε χώρα στα πλαίσια της πρωτομαγιάτικης γιορτής ήταν και ο Ποδηλατικός Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας στο Σαλμενικό.

Επίσης πολύ σημαντική ήταν η συμμετοχή και του Χορευτικού Ομίλου “Αχαιοί” .

Στη γιορτή παραβρέθηκαν  η Αντιδήμαρχος Βασιλική Ψυχράμη,  ο  Αντιδήμαρχος Βασίλης Χριστόπουλος, ο πολιτευτής Γιάννης Λαϊνιώτης  των ΑΝΕΛ , και ο πρόεδρος  της Τ.Κ. Καναγιάς Χρήστος.

Το Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου “Νέο Σαλμενίκο” δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν όσουν συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη γιορτή

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr